Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Horatio napsal:
Ahoj, opět se potřebuju obrátit na ty zkušenější než jsem já se svým problémem. Takový jaký mám jsem se zde nedočetl. Hraji trať 321 stáhl jsem si aktivitu protože už mě přestaly bavit mé vlastní, jenže aktivita nefunguje - což mi nevadí, ale skáče error s koncovkama eng a wag na každý vlak co byl v aktivitě užit... Tak pokud potvrdím "ano" "ano" "ano"... a stovku dalších ano. Tak hra se sice načte a jede ale když chci tvořit v editoru tak ten spadne... kde tyto soubory eng a wag odstraním. Nebo co mám dělat když tam skáčou, tak aby neskákali? Předem děkuji.

Jak to popisuješ,tak se zda,že v dané aktivitě chybí vozidla,které obsahuje! Musíš je postahovat,pokud je u aktivity přibalen soubor s vozidly,které jsou mimo trainset tak postahovat,pokud né musíš je pohledat na netu! Jest-li nemáš programy Conbuilder nebo Activty Analysis taky stáhnout,programy Ti úkáží,které vozidla chybí nebo je můžeš nahradit jinými.Jinak aktivitu odstraníš ze složek activites,paths,traffic,services a consists.

To není možné, já ty vozy mám vypadá to takto "Trains/Trainset/cd_451/CD_451045.eng" a pak i wag. Je to 451,471,971 a další... tyto vozy mám. Nevím proč to je, aktivitu jsem odstranil, ze složky activities a consists (bylo to vše pod označením musa_xxxxx) a stále to skáče.

Horatio napsal:
To není možné, já ty vozy mám vypadá to takto "Trains/Trainset/cd_451/CD_451045.eng" a pak i wag. Je to 451,471,971 a další... tyto vozy mám. Nevím proč to je, aktivitu jsem odstranil, ze složky activities a consists (bylo to vše pod označením musa_xxxxx) a stále to skáče.

A máš ty jednotky uložené tak jak Ti vypisuje tu cestu k nim.Ta 451-045 je z trainsetu BP s tou by neměl být problém nebo je máš nějak jinak označené. A u té aktivity jsi odstranil soubory i ze složek traffic,services a paths?

Já Trainset BP nemám, mám treť 321 a vozy postahované z jedné stránky, kde jsou všechny. Složky co jsi Ty uvedl jsou prázdné. Z těch jsem ani nic neodstraňoval. A když dám hledat ty soubory 451.eng tak nejsou.

No takže bez toho trainsetu Ti nic jiného nezbyde než chybějíci vozidla hledat a postahovat z netu.Ta 451 je na stránkách u Mirana.Jinak doporučuji si zakoupit trať BP,kde ten trainset je a určitě ulehčí práci.

PS:A pokud používáš Trainstore tak nejdříve tlačítkem vrátit vše do MSTS a potom vymazat aktivitu.

Ale já tu 451 mám, já mám všechny vlaky co jsou zde http://msts.sinus.cz/ a cédéčko BP mám ale už momentálně nejezdím, střídám mapy. To je právě to co nechápu mám ty vozy.. přitom to háže chybu, jinak já je mám. A jestli například chtěj 451.011-1 a já mám 451.028-9 tak já nevim, jestli může být i tohle chyba. Co se týče Trainstore to používat umím děkuji.

Zdravim!narazil sem na problém při tvoření,resp. testování aktivity!Mám trať BP nejnovější verzi tratě i trainsetu!Ve stanici Břeclav mám začátek úkolu na čas 11:55!Při spuštění aktivity hra naběhne normálně ale hned tam skočí hláška "Začátek úkolu koliduje s jiným objektem,který je proto zakázán", po odliknutí této hlášky hra spadne do základní nabídky!Divné je že když dám dřívější čas třeba 11:54 tam je to v pořádku!Snadná odpověď....Změnit začátek úkolu...!Ale to bohužel není moc možné,je to totiž jedná část celé aktivity,a ten čas je prostě tak daný!Prošel sem i jestli mi to neblokuje nějaký traffic,nebo odstavené vozy,to je všechno v pořádku!V nejhorším ten čas holt změním!Ale zajímalo by mě co způsobuje tuto chybu?nebo jak ji odstranit?dokázal by mi někdo poradit?díky moc předem za odpověď!

Jsou to jen dohady, ale ... měl jsem stejný problém při ukládání rozehrané aktivity Dana J. Ranní šichta 2.díl ... po některých Save ve stanicích, kde bylo hodně manipulace a dost skrytých servisů jsem se nemohl vrátit do hry z uložené pozice, a to se stejnou hláškou ... domnívám se, že na vině může být skrytý servis, který je v danou chvíli ve stejném úseku jako vlak hráče nebo možná i vlak trafficu ... asi jde zase o jedno z tajemných zákoutí MSTS ... i když tvrdíš, že nemůžeš, zkus posunout čas o pár vteřin zpět nebo vpřed ... je to asi jediné řešení

Honza napsal:
Jsou to jen dohady, ale ... měl jsem stejný problém při ukládání rozehrané aktivity Dana J. Ranní šichta 2.díl ... po některých Save ve stanicích, kde bylo hodně manipulace a dost skrytých servisů jsem se nemohl vrátit do hry z uložené pozice, a to se stejnou hláškou ... domnívám se, že na vině může být skrytý servis, který je v danou chvíli ve stejném úseku jako vlak hráče nebo možná i vlak trafficu ... asi jde zase o jedno z tajemných zákoutí MSTS ... i když tvrdíš, že nemůžeš, zkus posunout čas o pár vteřin zpět nebo vpřed ... je to asi jediné řešení
Jako čas posunout samozřejmě jde,když není asi jiná možnost,tak mi nic jiného nezbývá!díky

Pánové zdravím, tak vás všechny vyvedu z omylu.:D:D:D Toto nedělá žádný traffic, ani servis v pohybu. Jde o LC servis tráva na kolejích ze servisu DVK a návod jak na load je prostý. Načíst trať ve volné jízdě a pak teprve load aktivity samotné. Už jsem to kdysi uváděl v nějakém Read Me a nyní jsem to tam nedal. Dělá to pokud úplně ukončíte MSTS a pak chcete hru načíst. Takže doufám, že tato rada pomůže i ostatním. No a já bych poprosil taky o radu.:D Chystám aktivitu s Mikádem na trati 321 a 1. díl se jede mezi Bratislavou a Žilinou přes Leopoldov. Ale absolutně tuto trať neznám, takže bych potřeboval pomoci s tímto:
1. Vůbec nemám zdání, jak je rozděleno napájení na trati Bratislava - Leopoldov - Žilina.
2. nevíte někdo kde schrastit jř. pro Bratislavu, kde se pohybuji mezi 2:00h a 2:30 odjezd směr Žilina a pak jř. pro trať Bratislava - Žilina, netuším časy kde v kolik budu (aktivita ve výstavbě a musím projet fyzicky a dodělat různé bloky nákladů předemnou), jedu jako Sv do Žiliny odkud pojedu jako historický vlak Bohumín - Přerov - Břeclav. Pro ČR jř. mám.

Předem díky za pomoc. Dan

Dane, k prvej otázke. V úseku Bratislava -Púchov je striedavina 25 kV 50 Hz a od Púchova ďalej je jednosmerný 3kV. Bod zmeny systému je pred vchodovým návestidlom do Púchova zo smeru Bratislava.

No mám jeden problém. Mám svoju aktivitu a v nej začínam v Prahe na Hl. n. a idem smerom na Vršovice. Lenže pohnem sa len pár centimetrov a hra padne bez jedinej hlášky. Skúsil som trasu skrátiť, predĺžiť a aj koľaj som zmenil a stále to isté. Vie niekto poradiť?

Áno mám. Vypol som ich už dávno keď som si dával model Spoločnej zdravot. poisťovne. Tak neviem čo s tým bude.

Špatně sestavený consist. Na to co je tam blbě musíš přijít sám, neboť my ten consist nemáme k dispozici.

Měl bych prosbu na znalce provozu. Na těžké PN je přidáván z Čadce směrem na Ostravu postrk. Mohl by mi někdo říct kam až jede? Nikde jsem to totiž nenašel. Děkuji

Tommy66 napsal:
Měl bych prosbu na znalce provozu. Na těžké PN je přidáván z Čadce směrem na Ostravu postrk. Mohl by mi někdo říct kam až jede? Nikde jsem to totiž nenašel. Děkuji
V plánu řadění nákladních vlaků, je psaný do Mostů u Jablunkova.

Back
Nahoře