bastard
Posunovač
Horatio napsal:Ahoj, opět se potřebuju obrátit na ty zkušenější než jsem já se svým problémem. Takový jaký mám jsem se zde nedočetl. Hraji trať 321 stáhl jsem si aktivitu protože už mě přestaly bavit mé vlastní, jenže aktivita nefunguje - což mi nevadí, ale skáče error s koncovkama eng a wag na každý vlak co byl v aktivitě užit... Tak pokud potvrdím "ano" "ano" "ano"... a stovku dalších ano. Tak hra se sice načte a jede ale když chci tvořit v editoru tak ten spadne... kde tyto soubory eng a wag odstraním. Nebo co mám dělat když tam skáčou, tak aby neskákali? Předem děkuji.
Jak to popisuješ,tak se zda,že v dané aktivitě chybí vozidla,které obsahuje! Musíš je postahovat,pokud je u aktivity přibalen soubor s vozidly,které jsou mimo trainset tak postahovat,pokud né musíš je pohledat na netu! Jest-li nemáš programy Conbuilder nebo Activty Analysis taky stáhnout,programy Ti úkáží,které vozidla chybí nebo je můžeš nahradit jinými.Jinak aktivitu odstraníš ze složek activites,paths,traffic,services a consists.