Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
5211 napsal:Vlado M.: Trať 321, stanica Kostoľany nad Hornádom na Kysackom zhlaví.
skoro napsal:Vlado M.- ja som v ZA na nič takého zatial nenarazil :study:
Najčastejšie to býva vtedy, keď bod otočenia je príliš blízko výhybky. A do tejto medzery sa posunový diel (lokomotíva alebo vlak ..) nevojde.Neonym napsal:Dobrý den. U jedné aktivity mám problém, že mi neustále před lokomotivou "utíká" bod otočení. Dojedu už téměř k němu a bod se najednou začne vzdalovat. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Děkuji
Hláška po zastavení je jednoduchá. Do trasy umístíš místní hlášku ( je dobré trochu zvětšit její rozsah aby bylo jisté že mašina zůstane stát skutečně na ní ) a zaklikneš v horní části položku "Povinné zastavení". Jako akci 0 dáš zprávu kterou chceš vidět po zastavení.polabec napsal:Zdravím všechny, mám dotaz na zkušenější aktivitáře. Vytvářím aktivitu, kde potřebuji aby se mi po zastavení na určitém místě objevila jedna zpráva a přibližně 3 vteřiny po ní druhá zpráva.
Budu rád za každou radu.