Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj.754 067 napsal:Lze nějak ošetřit, aby každý hráč potkal traffic? Tedy, aby nejel tak, že se mu neobjeví, či zmizí přímo před ním apod.?
Tvořím aktivitu, u které nemusí hráč jet maximální rychlostí, ale jak zaručím, že bude tedy vše fungovat, jak má. Protože pokud bude někde o několik minut dříve či později, aktivita se může chovat jinak.
754 067 napsal:Přes týden dělám mou první velkou aktivitu a až ji mám skoro hotovou a chci ji zkusit jet projet, tak jsem omylem u traffic kliknul na smazat a všechen traffic je pryč!
Dá se s tím něco udělat?
Všechny .pat, .srv i .con mi zůstaly, ale je pryč .trf. a já už přesně nevím časy, kdy se mají zobrazit.
Zbyněk Šemora napsal:Pokud mám traffic smazaný, tak na názvu nezáleží, může být i jiný. Jinak znova sázet traffic od začátku, to je mnohdy nutné i bez nechtěného smazání. Pokud se do hotového traffic nějak zásadně vrtá, vznikají nesmyslné poruchy, jako například, že návěstidlo nepustí vlak i když je oddíl volný. Tohle se mi několikrát stalo a pomohlo traffic nadefinovat postupně znovu.
prolam napsal:Zdravím, doufám že jsem nic nepřehlédl, ale příjde mi že mi editor tak trochu . Je neuvěřitelně pomalej takže mě celkem odrazuje od tvorby aktivit, když už mě něco napadne. Díky za pomoc a přeju hezkej večer.