Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Čaute, tvorím aktivitu z BA do Breclavi a vždy v rovnakom čase mi to spadne pred Zohorom bez akejkoľvek hlášky. Vyhodí sa len okno neodosielať. Poradí mi niekto v čom by mohla byť chyba ?

Ahoj, tvorím svoju prvú aktivitu a mám taký problém. Do aktivity som už dal fixný aj pohyblivý trafic, všetko som ohláškoval. Potom som to išiel otestovať a tu nastal problém. Idem z BA do Kútov a pred Kútami mi to hodí blok a vždy po dosiahnutí toho istého miesta (je jedno v akom čase) mi MSTS spadne rovno do windows.

To isté mi to robilo aj pred Zohorm, to sa mi podarilo nejako opraviť, len neviem ako.

Je zrejmé, že som niekde urobil chybu, len neviem kde.
Už som aj preinštaloval MSTS, ale problém pretrváva. Chyba bude zrejme v aktivite samotnej, tak by som sa rád spýtal, či niekto z Vás netuší, kde by mohol byť prolém.

bin: 1.8

Jak napsal srandik, je rozhodne lepsi davat veskery traffic do aktivity jako jedouci, tzn.bud s loko a nebo servisem. Loose consist pouzivej jen v pripade, ze budes potrebovat jej napojit na soupravu hrace,coz nepredpokladam.
Kdyby si potreboval,ozvi se.

Lidičky, nikde jsem to nenašel, jak se opravuje aktivita po aktualizaci? Když mám ty červené paths, jak docílím toho, aby to zase fungovalo???

Pepa z Nuslí napsal:
Lidičky, nikde jsem to nenašel, jak se opravuje aktivita po aktualizaci? Když mám ty červené paths, jak docílím toho, aby to zase fungovalo???

Musíš ji ukončit podle mě před místem, kde je problém a potom ji znova nadefinovat koncový bod. Pokud se mýlím, nechť mě někdo zkušenější opraví.

Midrafon napsal:
Jak napsal srandik, je rozhodne lepsi davat veskery traffic do aktivity jako jedouci, tzn.bud s loko a nebo servisem. Loose consist pouzivej jen v pripade, ze budes potrebovat jej napojit na soupravu hrace,coz nepredpokladam.
Kdyby si potreboval,ozvi se.

Bude stačiť keď tam ten servis doplním cez CB ?
A ešte jedna otázka: ktorý mám použiť servis 1 alebo servis 2 ?

Stačit to bude, ale budeš muset potom otevřít editor a uložit aktivitu znovu.
A použij samozřejmě servis 1. Dvojku já osobně dávám jen na blokování tras hráče nebo traffiku.

Není za co, jen nezapomeň, že pokud budeš chtít dát servis na začátek soupravy, musíš první vagon smazat a celé to o jedno posunout a nebo na konec, ale bude ta souprava převrácená.

Zdravím
Stavím consisty , skládám trafic a najednou když zadám čas (od kdy začíná aktivita) a dám spustit ( ,tak se vlaky nezobrazí ) ,a za celou dobu se nic na mapě neděje a zdali tam dám loose consist na kolej , Tak se tam nezobrazí . Nerad bych přeinstalovával msts . Jest-li už s tím někdo měl zkušenost a opravil tuto závadu , tak prosím o rady .

Předem Děkuji

Obávam sa, že reinstal MSTS je jediná možnosť. Tiež som mal rovnaký problém a po preinštalovaní to už išlo v pohode.

Inak preinštalovanie MSTS nie je až také hrozné. Ak máš trať BP tak sa to dá zvládnuť tak za 15 min.

Martin111: Tady si stáhni opravu pro editor aktivit:
http://johnz.railpage.net/index.php?mode=download&kat=ostatne&lang=

Čaute, vo svojej aktivite som chcel aby trafic predbehol súpravu hráča za jazdy na koridore, kde je 160 km/h.

Lenže sa mi stalo to, že som ten traffic predbehol ja :)

Dá sa v MSTS nejako nadefinovať aby trafic išel 160 km/h ?

Jediné co můžeš udělat je, že servisu použitému v traffic vlaku dáš výkon na 100%.

Back
Nahoře