Dan J.
Strojvedoucí
Re: Tvorba aktivity - problém
Ten traffic, co se mi v KU zjevovel, se mi tam objevil znovu. Nutno dodat, že jsem měl hru uloženou při vjezdu do žst v 11:54:00. Znovu load a objevil se mi jiný traffic, tentokrát motoráček (taky odjíždí už kolem 7 ráno) co tou stanicí projíždím poprvě. Opětovný load, tentokrát prvně na prohlížení tratě, pak až aktivity samotné a stanice byla prázdná, tak jak má být. Z čehož usuzuji, že se mi DVK ve složitějších aktivitách načítá nějak podivně, MSTS si prostě v danou chvíli nasadil při loadu 11:50 traffic, který načítal už ráno v 7:00. :?:
:?:
S pozdravem Dan.
Hezký den. Tááák a příšel jsem dnes při pokračovacích prácech na aktivitě na velkou zvláštnost, kterou absolutně nechápu.Dan J. napsal:Zdravím, ono je to tak,
Vlak odjede z Újezdu když přijíždím v 7:00 (začátek trasy u nástupiště K.U., tam se s nim míjím (já jedu směr Dvorec, traffic už při mém příjezdu opouští nádraží a normálně odjede). Pak přijedu do Újezdu od Dvorce, do Újezdu v 10:57, šíbuju a traffic tam není, jedu odvézt vozy do elektrárny vyzvednu prázdné, přijedu do Újezdu kolem 11:50 a na koleji stojí ten traffic co jsem míjel v 7:00. Takže ne výchozím bodě trasy. V editoru mám daný výchozí čas 6:58:00, v žádném případě ho nemám definován 2x, jako např vozy ve Strejčkově: Trasa, con. stejné a výchozí čas 8:08:00 a vč 9:04. Takže se objeví pokaždá když stanicí projíždím.
Dan
Ps: Aktivitu v místech Kam. Uj. dotvářím, takže v dobu 10:57 - 11:50 nemám nasazen traffic žádný, takže se teoreticky nemá co objevit. :?: Co se týká těch hlášek, tak už vše funguje a chyba je asi někde v trati, poněvač se musí označit až ta 2. zelená čára náklední koleje ve směru jízdy. Jinak hláška nevyskočí. Na jiných tratích to funguje normálně.
S pozdravem Dan.
Naposled editoval moderátor: