Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle není vůbec žádný problém - na blueboardu máš účet, tak si dej na stránky anketu a nebo si ji udělej tady.Zbyněk Šemora napsal:Možná by stálo za to udělat statistiku, kolik uživatelů dohrálo Den Blbec a Topírnu bez problémů se stabilitou.
Já osobně zrovna tato hlasování za důvěryhodná nepovažuji. Pro mě je směrodatné, že okruh mých známých aktivitu dojel bez problémů do konce. Jednomu to nejprve také spadlo hned po načtení, ale vyřešil to mem:512. Dle dalších ohlasů tuto aktivtu bez pádu dojely desítky uživatelů a ptali se co mají dělat například na Smíchově, atd, tedy bez problémů projeli start aktivity, kde máte několik jedinců problém. Mě by ale opravdu zajímalo, kde je zakopaný pes. Však nikoho nenutím, aby hráli 12 hodin v kuse. Ale kdo máte mou trať a rádi hrajete, zkuste si to včetně Martense projet do stádia vystavení 163 na hranici depa. 45 minut nikoho nezabije a pak pište své postřehy. Například FPS a jaký máte PC. Pak se dostaneme třeba k závěru, že některé sestavy PC pro MSTS nejsou vhodné. Nebo že by jen chyba mezi klávesnicí a židlí? Zkuste MSTS a tuto aktivitu spustit například po defragmentaci disku. Hodně fragmentovaný disk je příčinou pádů. NAstavení jen podle desatera na mých stránkách. Musí to fungovat. Pro slabší PC je povoleno pro test jen zkrátit viditelnost.Martens napsal:Tohle není vůbec žádný problém - na blueboardu máš účet, tak si dej na stránky anketu a nebo si ji udělej tady.Zbyněk Šemora napsal:Možná by stálo za to udělat statistiku, kolik uživatelů dohrálo Den Blbec a Topírnu bez problémů se stabilitou.
Pak tedy není potřeba dělat Zbyňku jakoukoliv statistiku, po které jsi volal a okruh svých známých si obešleš sám. Jen jsem chtěl pomoct.Zbyněk Šemora napsal:Já osobně zrovna tato hlasování za důvěryhodná nepovažuji. Pro mě je směrodatné, že okruh mých známých aktivitu dojel bez problémů do konce.Martens napsal:Tohle není vůbec žádný problém - na blueboardu máš účet, tak si dej na stránky anketu a nebo si ji udělej tady.Zbyněk Šemora napsal:Možná by stálo za to udělat statistiku, kolik uživatelů dohrálo Den Blbec a Topírnu bez problémů se stabilitou.
Hezký den.Dan J. napsal:Pánové přeji hezký den.
Chtěl bych poprosit, zda někde nejsou k sehnání, nebo jestli někdo nevlastní sešiťáky, nebo i norm. jízdní řady pro trať Opava Olomouc tak z roku 1969 - 73. Chci udělat aktivitu z této doby a nemám zdání, jak fungovyly spoje právě mezi Opavou a Olomoucí a zároveň v jakém řazení jezdily osobáky mezi těmito stanicemi. Náklady už si dodělám popř. fiktivní.
Předem dík. S pozdravem Dan.![]()
Rusáci používají vyšší tlaky brzdového potrubí v reálu i v msts : ...MaxSystemPressure( 76 ), hodnota pro evropská vozidla je ( 73 ).truskawiec napsal:Zdravim
pri tvorbe aktivit jsem narazil na pro me zatim neresitelne problemy, pokud by nekdo vedel co s tim, byl bych vdecny.
1) ze stranek trainsim.ru jsem stahl nekolik typu klasickych ruskych ingotu s umyslem pouzit je k aktivite rychliku 523/522, u kterych se mi po jakemkoliv prvnim zabrzdeni nepodari odbrzdit, zastavim a uz se nerozjedu, je jedno jestli se 150, 140 nebo 753. Nevim jestli to souvisi s matrosovem, protoze kdyz mam v souprave jeste D a B a odpojim ty ingoty, tak to brzdi normalne. Mozna nejaky parametr v souboru .wag? Poradite?
Po objetí odpoj kolizní vůz a znovu připoj, udělej JZB a jedeš. Druhá možnost je taková, že na vlak nenajedeš, ale těsně před spojením zastavíš a přestoupíš do opačné kabiny, na vlak pak ten necelý půlmetr nacouváš, spojíš, cvakneš JZB a jedeš.truskawiec napsal:2) Pn 65411 se 123 029 mezi bubencem a nymburkem pres vysocany, v libni objizdim soupravu, zaprahnu a uz se nerozjedu. Pricinou je puvodne prvni, ted posledni vuz, ktery kdyz sem nahodou odpojil, tak se rozjizdim uz normalne. Proc se tohle deje?Nerozumim Diky.
No tak tahle věc se mi zas stává poměrně častoDan J. napsal:Zdravím.
Tak jsem dneska narazil na věc, která se mi ještě nestala. Při spuštění aktivity mi MSTS vyhodí toto:
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#e5c1417f23099c1dd494ffbce73d4345.JPG
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#a55a397e5a242a8eb606a92a4e3cff1c.JPG...
Jediná pomoc je tu trasu udělat znovu. Prostě ji v nabídce smázni a vytvoř znovu. Musíš ten koncový bod potáhnout dál za výhybku. Tento problém se objevuje hodně častoKosac napsal:Hmm, nejak se mi nedari. Myslis vzit ten endpoint a dat ho dal? To nepomaha. Nemuzu natahnout trasu na ten druhej bod vyhybky. Porad je cervena.
Tommy66 napsal:Jediná pomoc je tu trasu udělat znovu. Prostě ji v nabídce smázni a vytvoř znovu. Musíš ten koncový bod potáhnout dál za výhybku. Tento problém se objevuje hodně často