Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
p0s3r4 napsal:....Po vedľajšej, nákladnej koľaji púšťam mašinu smerom na Košice, lenže na návestidle má STOP, tak ako aj ostatné koľaje, len ja mám voľno. A preto by som sa chcel opýtať, ako by som mohol nastaviť, aby mal práve PC riadený traffic na návestidle voľno a mne by to voľno naskočilo až po tom, ako by on prešiel cez návestidlo?
p0s3r4 napsal:Taktiež by som sa chcel opýtať, ako a kde môžem nastaviť presne cestovný poriadok, aby som si nastavil sam príchod, odchod a prípadne aj dobu, ktorá je potrebná na "nástup" cestujúcich. Lebo v tom editoru úkolú sa dá nastaviť iba čas príchodu...
p0s3r4 napsal:Čo to je, prípadne čo mi treba upraviť, nastaviť?... ďakujem veľmi pekne
poison napsal:p0s3r4 napsal:Čo to je, prípadne čo mi treba upraviť, nastaviť?... ďakujem veľmi pekne
Otevři v editoru trasu Poprad Tatry-Košice a oprav počáteční bod,zřejmě jej máš chybně nastaven.
nj, prestavil som trasy trafficov riadených PC... no nastal ďalší problém.. ten traffic, čo ide po vedľajšej koľaji, už má na návesti voľno, lenže pred prvou výhybkou zastane a nechce sa pohnúť ďalej...Kank napsal:Tak je možné, že v okamžiku spuštění aktivity trasa toho vlaku koliduje s trasou nějakého jiného vlaku, který se tam v té době také pohybuje.
To znamená že koliduje s trasou nějakého vlaku proti sobě - u MSTS celkem běžná záležitost,ale na to si zvyknešp0s3r4 napsal:nj, prestavil som trasy trafficov riadených PC... no nastal ďalší problém.. ten traffic, čo ide po vedľajšej koľaji, už má na návesti voľno, lenže pred prvou výhybkou zastane a nechce sa pohnúť ďalej...Kank napsal:Tak je možné, že v okamžiku spuštění aktivity trasa toho vlaku koliduje s trasou nějakého jiného vlaku, který se tam v té době také pohybuje.![]()
Myslím, že tomuhle pomůže jen reinstal MSTS.Lukyy napsal:Zdravím. Mám problém při stavění aktivity. Když chci do aktivity dát nějaký odstavený vlak tak ho tam vložím, ale on se v Editoru nezobrazí, ale v aktivitě normálně je. Nevíte někdo co s tím ?
Pokud používáš pro spouštění MSTS trainstore, tak je to jasné, po každém ukončení MSTS musíš Trainstore otevřít a dát nástroje - vše zpět do MSTS.Le Vap napsal:Dobrý večer.
Mám s MSTS problém. Při tvoření vlastní soupravy, v menu kde si vybírám jaké lokomotivy či vozy chci na soupravu dát, nemám možnost vybrat všechny lokomotivy/vozy které v MSTS mám. Mužu zadat jen 8 El. lokomotiv z toho dvě esa, tři peršingy, plecháče, hrbatou a bobinku. Víc El. loko v možném výběru nemám. fórum jsem procházel a nikde jsem tento problém či jeho řešení nenašel, pokud ano, pak se omlouvám.
Mohl by mi někdo poradit co s tím, abych měl ve výběru více než 8 lokomotiv?
Děkuji Le Vap.
Přesunutím oněch červených bodů na příslušné výhybky, případně jejich smazáním.IceMcLaren napsal:Zdravim, chce sa opytat ako sa daju opravit potrhane trasy v aktivity editore. Budem vdacny za akukolvek pomoc.