Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždyť jsem ti psal sms? Bylo to na poslední chvíli.Tommy66 napsal:A mně se o hospůdce nic neřeklo
A věř bylo nám fajn. Snad se podaří od Dana vyjednat tu exkurzi.Dan J. napsal:Vždyť jsem ti psal sms? Bylo to na poslední chvíli.Tommy66 napsal:A mně se o hospůdce nic neřeklo
Dan
Ahoj.Musa napsal:Zdravím,vyskytl se mi další problém.Jestli jsem to tu už jednou psal,tak se omlouvám,ale pořád nevím,co s tím.Nevím,jestli to dělá jen u mě nebo i u ostatních,ale když děám trasu z Ostravy na Prahu,tak pak dám uložit trasu a naběhne mi tabulka s výběrem stanic,kde chci stavět.Fajn,všechno je v pořádku,než dojedu v seznamu do Přerova,odtud už mi to ukazuje stanice směrem dolů na Břeclav a přitom jsem tam trasu vůbec nedělal,dělal jsem ji na Olomouc.Nevíte někdo co s tím?Protože mě už to fakt nebaví a za takových podmínek se nedá pro MSTS pracovat.Díky s pozdravem Musa
A co takhle se v Prosenicích uhnout co nejvíce do leva. Nebo to v editoru nevidíš. Pokud ne, tak to rovnou zabal. Stačilo se podívat na stránky tratě 321.Musa napsal:Zdravím,vyskytl se mi další problém.Jestli jsem to tu už jednou psal,tak se omlouvám,ale pořád nevím,co s tím.Nevím,jestli to dělá jen u mě nebo i u ostatních,ale když děám trasu z Ostravy na Prahu,tak pak dám uložit trasu a naběhne mi tabulka s výběrem stanic,kde chci stavět.Fajn,všechno je v pořádku,než dojedu v seznamu do Přerova,odtud už mi to ukazuje stanice směrem dolů na Břeclav a přitom jsem tam trasu vůbec nedělal,dělal jsem ji na Olomouc.Nevíte někdo co s tím?Protože mě už to fakt nebaví a za takových podmínek se nedá pro MSTS pracovat.Díky s pozdravem Musa
Nejseš, tak jak se tam objevil ten Přerov. Musíš na most a překřížit trať. A po Prosenici se musí objevit Rokytnice u Přerova. Nemáš přehozenou ještě jednu výhybku.Musa napsal:Nejsem blbej začátečník,co neví,kam která kolej vede!Trasu jsem si udělal až do Prahy,ale prostě mám v seznamu Prosenice a pak hned Přerov,přitom jsem tama trasu nedělal.
Já jsem už udělal nejednu aktivitu a s tímhle jsem se ještě nesetkal na žádné trati, takže na MSTS bych to neházel a dovolím si tvrdit, že chyba bude na 99% na tvém přijímači.Musa napsal:Nejsem blbej začátečník,co neví,kam která kolej vede!Trasu jsem si udělal až do Prahy,ale prostě mám v seznamu Prosenice a pak hned Přerov,přitom jsem tama trasu nedělal.
Jestli aktivitu tvoříš ty, tak tam musíš mít něco špatně zadané, jestli je to aktivita od jiného tvůrce může to být, že nestíháš čas určený ve scénáři aktivity. Podívej se co tam máš v hláškách nadefinováno.Pepa z Nuslí napsal:Tak přátelé, tvořím aktivitu rychlíku a nevím jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti. Jde o to, že v Tišnově na Nedvědickém zhlaví na mě čekají dva "brejlovci" a já se k nim musím připojit. Jenže než k tomu dojde, tak mi naskočí hláška úkol nesplněn, nemůže mi někdo poradit co s tím?
Ahoj Jacku.Jacek napsal:Mám dotaz na znalé. Dá se v aktivitě použít úkol "Připojit vozy" vícekrát pro jeden consist?
Příklad - ve výchozí stanici najedu na vůz, při svěšení se díky tomuto úkolu zobrazí hláška. V koncové stanici vůz odvěsím, objedu a znovu přivěsím. Potřeba je, aby se zase zobrazila hláška, jen s jiným textem.
Ahoj Jacku.Jacek napsal:Ahoj Dane. Dík za radu, bude to v nové misi (s novými skiny)