Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
radekedar napsal:MSTS (jak simulátor, tak editor) načítá pouze engy/wagy vozidel, které jsou dostupné. Tudíž nejspíše nezbyde nic jiného, než v TrainStore zvolit
Kód:Nástroje (Tools) > Vše zpět do MSTS! (Unstore Everything!)
Si přečti tohle http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842, pokud to ani potom nepochopíš, tak už nevím, protože tohle musí pochopit i *****.Pierry napsal:Dobrý den mám prozbu už jsem četl několik návodů ale nepochopil jsem počítačovou dopravu když už vlak postavim na trať tak nechtěj jet+nerozumim cd servisu předem děkuji za odpověď....
To už jsem zkoušel ale marně jde o to že na trati vlaky stojí ale nejedou kdy by měli i když jsem před ty vlaky dal stojící cd servis 2 tak nic v čem dělám chybu?Kuba napsal:Si přečti tohle http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842, pokud to ani potom nepochopíš, tak už nevím, protože tohle musí pochopit i *****.Pierry napsal:Dobrý den mám prozbu už jsem četl několik návodů ale nepochopil jsem počítačovou dopravu když už vlak postavim na trať tak nechtěj jet+nerozumim cd servisu předem děkuji za odpověď....
Zdravím,Dan J. napsal:Do puntíku přesně, jak píše Zbyněk, pokud si nenecháš poradit, tvůj problém a řeš traffic v celé délce, nechápu sice na co ti je traffic v celé délce své trasy, ale komu není rady...
Dan.
Mám takový dojem, že na tohle pomáhalo přepnout MSTS na 16bitové zobrazování barev.Mortega napsal:Zdravím všechny aktivisty!
Mám takový problém, pokračuji v učení se tvorbě aktivit, ale pokaždé, když udělám pár kroků, tak mi klekne editor (při ukládání consistu nebo při přibližování na mapě apod.), nevíte někdo, čím to? jak to odstranit? Děje se mi to hlavně při tvorbě pro trať 236, u BP to není tak časté. jinak nehlásí mi to žádnou chybovou hlášku, nic, prostě kliknu a bez varování mě pošle k šípku... Nadbytečné consisty mám zaarchivované abych to měl přehledné...
Díky za pomoc!
A nebylo to právě opačně, přepnout na 32bitové barvy??? Já totiž funguju na 32bitových a bez problému. Ať tak nebo tak, zkus si je změnit na ty opačné než máš.Miran napsal:Mám takový dojem, že na tohle pomáhalo přepnout MSTS na 16bitové zobrazování barev.
Ahoj Kubo, ne, bylo to na 16 bitové, já s tím měl ten samý problém, na novém PC mi to jede i pod 32 bitovými.Kuba napsal:A nebylo to právě opačně, přepnout na 32bitové barvy??? Já totiž funguju na 32bitových a bez problému. Ať tak nebo tak, zkus si je změnit na ty opačné než máš.Miran napsal:Mám takový dojem, že na tohle pomáhalo přepnout MSTS na 16bitové zobrazování barev.![]()
MSTS333 napsal:Mám problém pri tvorbe jednej aktivity na trati 169, potrbujem v Košiciach odpojiť na stanici posledné dva vozne, ale nejde to urobiť pretože tie sa dajú odpojiť iba na nákladnej koľaji. Dá sa nejako nastaviť aby to šlo odpojiť i mimo nákladnej koľaje?
MSTS333 napsal:Mám ešte jeden problém, nastavil som si posun v stanici. Prídem so súpravou na 1. koľaj a mám pripojiť za prvé štyri vozne súpravy lehátkove vozne na druhej koľaji. Rozpojím tú časť súpravy, prídem pred výhybku a začnem cúvať, a pripojím tie lehátkove vozne. To je všetko v poriadku. Ale keď prídem ďalej dopredu aby som sa vrátil späť na prvú koľaj a pripojil späť zvyšné vozne, tak už na prvú koľaj zacúvať neviem, lebo výhybka je nastavená kdesi na poslednú koľaj. V editore sú výhybky nastavené dobre, aj zmeny smerov. V čom je potom chyba?![]()