Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nepoužívám ani jedno mám XPPavlík napsal:Pokud používáš Windows Vista nebo Windows 7 je potřeba spouštět editor jako "Administrátor".
Manuály jsou na instalačním CD - TECHDOCS/Techdocs.exe.klimi napsal:Zdravím.
Existuje nějaký manuál (nebo aspoň to, o dělá jaká klávesa) pro RE přímo od Microsoftu? ....
Kosac napsal:N - kolmo k terenu
0 (nula) - mela by zarovnat objekt aby byl stejne jako kdyz ho vlozis - ale nikdy mi to nefungovalo![]()
Napiš sem prosímtě kontakty, kde MSTS mají ještě skladem, když odpovídáš, že MSTS si musí koupit.Pavlík napsal:ramik: jakou hru? MSTS? Tu si musíš koupit. Její stažení je nelegální.
Seznam prodejců MSTS lze získat třeba na http://zbozi.centrum.cz/. Dobrá zpráva je, že Microsoft Train Simulator nabízí momentálně přes dvacet internetových prodejců, v cenách již od 200 Kč včetně DPH (něco samozřejmě bude stát zaslání). Špatná zpráva je, že tento produkt nikde není na skladě (kontroloval jsem sice jen deset prodejců, ale u ostatních to asi bude stejné). Co jsem viděl, tak někde jej dostali v květnu 2009, jinak vymeteno...kde MSTS mají ještě skladem