Manual

Pierry

Začátečník
Zdravím měl bych prozbu když jsem chtěl vygenerovat trať pro msts tak mi to hodilo hlášku
Kód:
Failed to copy files from template directory
co mám dělat??

Pokud používáš Windows Vista nebo Windows 7 je potřeba spouštět editor jako "Administrátor".

Tak v tom případě ti doporučím si prostudovat toto vlákno: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1846

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Existuje nějaký manuál (nebo aspoň to, o dělá jaká klávesa) pro RE přímo od Microsoftu? Hledal jsem na CD i v složce s MSTS, ale nic podobného jsem nenašel, jen nějaký manuál, který ovšem spíše popisoval ježdění a o editorech psal asi jen 2 řádky. Díky :)
Teda ne dva řádky, ale asi dva odstavce :)

Naposled editoval moderátor:
klimi napsal:
Zdravím.
Existuje nějaký manuál (nebo aspoň to, o dělá jaká klávesa) pro RE přímo od Microsoftu? ....
Manuály jsou na instalačním CD - TECHDOCS/Techdocs.exe.
Ovšem nutno přiznat, že autoři si s nimi moc práce nedali! ;)

No to teda ne, třeba jsem ani nenašel, jak udělám na trati sklon... Je to tam vůbec někde?

Tak tohle tam opravdu není, to je nutné si sám spočítat.
Je to velmi jednoduché.
Na rovnou plochu si polož dvě koleje 500m. Nemusíš už nic dělat metodou pokus -omyl, dej je do sklonu podle údajů v tabulce "terenní převýšení"600. A za jeden km si osaď výškový metr. Budeš ve výšce 10m. To znamená, že údaj sklopené koleje na 600 je 10 promile. A z toho si už spočítej zbytek.
150 je 2,5, 300 je 5, 450 je 7,5, 1200 je 20 promile atd

Ahoj mám dotaz, je nějakej fígl na to, jak přesně a bez zakřiveni osadit sloup trakčního vedení a elmech. přestavník. třeba neco jako úhelník (L) a (P) jak směrem nahoru, tak i naležato.
Predem dík za odpověď

Martin

N - kolmo k terenu
0 (nula) - mela by zarovnat objekt aby byl stejne jako kdyz ho vlozis - ale nikdy mi to nefungovalo :-(

Kosac napsal:
N - kolmo k terenu
0 (nula) - mela by zarovnat objekt aby byl stejne jako kdyz ho vlozis - ale nikdy mi to nefungovalo :-(

Protože to není nula, ale Óóóóó. Občas se mi na noťasu stane, že zapomenu zmáčknout Fn a pak místo numerické 6 se zmáčkne O a můžu natáčet znova.

zdarec.mužete mi sem nekdo poslat odkazy kde tu hru stahnu a potrebne veci k tomu,Vypada to velmi.Dobře.díky chlapi.Kdyžtak jsem z Hradčovic.Radim.... Míkulecradim@seznam.cz

Pavlík napsal:
ramik: jakou hru? MSTS? Tu si musíš koupit. Její stažení je nelegální.
Napiš sem prosímtě kontakty, kde MSTS mají ještě skladem, když odpovídáš, že MSTS si musí koupit.
V životě by mne nenapadlo, že existuje fanda do vlaků, který ještě nemá MSTS. Ale hafo emailů s tímto dotazem mluví o opaku.
Kdybych byl také mezi mašinkáři, na které se MSTS už nedostalo, asi bych poprosil nějakého kamaráda, aby mi to nainstaloval. Nebo jakou může mít MSTS zůstatkovou hodnotu ? Ale pro těch několik málo uživatelů se taková investice nemůže vyplatit. Možná to někdy vyjde jako bonus v nějakém časopise.

kde MSTS mají ještě skladem
Seznam prodejců MSTS lze získat třeba na http://zbozi.centrum.cz/. Dobrá zpráva je, že Microsoft Train Simulator nabízí momentálně přes dvacet internetových prodejců, v cenách již od 200 Kč včetně DPH (něco samozřejmě bude stát zaslání). Špatná zpráva je, že tento produkt nikde není na skladě (kontroloval jsem sice jen deset prodejců, ale u ostatních to asi bude stejné). Co jsem viděl, tak někde jej dostali v květnu 2009, jinak vymeteno...
Ještě zkusím popátrat v nabídce kamenných obchodů.

Back
Nahoře