zsr napsal:
Ahoj Bobe_57,
do cvf, jehoz se to tyka, jsem nesahal krome ampermetru sberace, takze vse ostatni je puvodni nastaveni z TBP. Nicmene je to dobra prilezitost to opravit. Muzes prosim navrhnout nove hodnoty pohledu?
Co se tyce prepinace pantografu, tam jsem opet jen zmenil typ prepinace, ale animace je puvodni. Chodi to (lze ovladat oba sberace), ale 3. a 4. poloha nejsou animovany, takze pokud nekdo animaci upravi, byl by to super. Udelal bysto?
ZSR
Ta kabina je upravená malovaná 141 a už jsem na ni ( 141 ) koukal kvůli Pikkovým novým úpravám modelů (141,121).
Někdo tu někam vyhodil náhled šestikolové neanim kabiny, bylo by příhodnější rozchodit tuto. Ty materiály ale nemám. Ze stávajících materiálů to taky nebude hned, nevím, kam dříve skočit, mám tu haldu individuální dodělávek. No - pomalu snad na to dojde.
Proč má každá mašina jiné rozdělení výkonu na kontroleru ?
U 181028 bude problém s animacemi šuntovacího kontroleru, až bude konečně správná kabina.
Šunťák bude animovaný nejen na šuntech a návratu, ale i na odporech ! Máš tam botu :
...
...
Notch ( 0.23 0 Dummy ) - poslední odpor
Notch ( 0.26 0 Dummy ) - hospodár serie
Notch ( 0.28 0 Dummy ) - 1.sh
Notch ( 0.30 0 Dummy ) - 2.sh
Notch ( 0.32 0 Dummy ) - 3.sh
Notch ( 0.30 0 Dummy ) - návrat na 2.sh
Notch ( 0.28 0 Dummy ) - návrat na 1.sh
Notch ( 0.26 0 Dummy ) - návrat na hs
Notch ( 0.28 0 Dummy ) - tohle by měl být přechod s/sp, ale najede opět šunťák v animaci
zde na odporech sp se situace bude opakovat
Notch ( 0.30 0 Dummy ) -
Notch ( 0.32 0 Dummy ) -
Notch ( 0.33 0 Dummy )
Notch ( 0.34 0 Dummy )
...
...
Podobně u ostatních.
Přechod musíš mít bohužel kvůli animacím až nad šunty ( nebo na hodnotách mezi jednotlivými sh, v žádném případě stejné a musí s tím být pak počítáno při nastavování framů v animaci cab ).
Načítání cvf je odlišné od načítání eng. Zatímco v eng můžeš různě hýbat s hodnotami % horedole, při zvedání polohy kontroleru se načítají jednotlivé nody za sebou postupně v pořadí bez ohledu na vloženou %hodnotu, tak v cvf se to řídí striktně právě tou hodnotou % a ještě se to chová jako vícenásobný komparátor - vždy je platné právě načtené % nebo nejblíže nižší hodnota, pokud není rovnost.