Model x6x by Kulica, Hekl a spol.

No nafotit jsem se ji pokoušel v Brně po výkonu tuším. R 838-15 55 brno. Ale tam hned za mašinu přidávají 2 vozy tak se tam dost posunuje.

Já bych chtěl všem, co se na těch krásných mašinkách podíleli, moc poděkovat, opravdu ty krásky lahodí mojemu oku, díky;)

Souhlasím s poisonem a se slanourem. Také moc děkuji. To jsem nečekal tolik modelů a skinů. Děkuji také všem, co se podíleli na tak krásných výtvorech a přeji krásné Vánoce :)

I já děkuji za bohaté vánoční dárky. Vzláště stroj cdc se mi bude hodit pro mé ježdění :D. D í k y ! ! !

Děkuju moc za krásnou nadílku a Všem přeji krásné Vánoce a Šťastný Nový rok 2013.Ještě jednou moc díky

Děkujem moc všem, kteří se na dárečcích podíleli. Moc jsem se těšil na Duhovku. Vrátím se v čase do roku 2002 a už ji jdu zapřáhnout za SC Manažer. :)

mám takový lehčí dotaz, poslední dobou se mi u přidáných lokomotiv ale i třeba os.vozů v najbrtu rozmázavaj textury, mám to u všech lokomotiv od Hekla a spol., Pikkova CDC123 jde v poho ale třeba jeho nová Regionova je taky mázlá, tahám to sem pač to je se ten problém aktuálně objevil zde :roll: hledal jsem čím by to mohlo být ale nenašel, kvalita textur na max. Přitom je to od nějaké doby, vše bylo ok a najednou začaly být hlavně lokomotivy mázlé, neměl někdo stejný problém ? Napadá mě, že by se nějak přeplo nastavení grafárny nebo tak ? :-O Děkuji 62df8052065ff48a8624e01851b79bce.jpg cf625080ba42900fcef03f17acaf9ae8.jpg

Naposled editoval moderátor:
Skontrolovat hlavne funkciu AF a mipmapingu. U nas na fore je podrobne nastavanie GK Nvidia, ATI neovladam.

Zdravím Vás
Mockrát děkuji za krásne vozidla,které jste dnes nadělili a přeji Vám krásné prožití Vánočních svátků.

Měl bych jen malý dotaz:
u lokomotiv WTB 163 039 a 163 079 nefunguje EDB? Když mám soupravu WTB 163+3x Bdmtte tak moc nebrzdí mě přijde.

Back
Nahoře