Model x6x by Kulica, Hekl a spol.

RE: Model x6x by Kulica, Hekl a Dem

Kto chce, moze stahovat model 163 na nasej stranke.
Doporucejm citat readme pred instalaciou.
Kto nerozumie, aky vyznam ma kompresia DXT, tak nech instaluje bez nej. Chcem vsetkym tymto podakovat za spolupracu a popriat vsetko dobre do noveho roku.

Stiahol som si tento nový model 163. Musím povedať, že autori si dali ozaj záležať. Loko je pekne vymodelovaná s citom pre detaily. Textúrovanie musím pochváliť (hlavne podvozky sú ozaj pekné).
Zaujímala by ma ale jedna vec prečo je výška zdvihnutých pantografov nastavená len na 5,38m. Prečo sa autori modelu nedržali normy a nepoužili nastavenie na výšku 5,5m tak ako je to v skutočnosti? Prikladám obrázky kde vidieť do akej výšky má model zdvihnuté pantografy.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t271526_pantograf2.gif[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t271525_pantograf1.gif[/URL]

Tak toto nie je problém podla mňa upraviť, len v MSTS to vôbec nie je vidieť takže je to také zbytočné by som povedal. Preháňal som sa s tým v MSTS a až pri veľmi blízkom pohľade aj to len priamo pri držiaku troleja je vidieť že to nesedí úplne.

Norma 5,5 m je jedna věc a druhá je realita v MSTS. Hekl testoval mašinku na trati 321 a já na trati Luhačovice - výška sběrače je nastavená tak, aby se lišta dotýkala drátů. Pokud máš pocit, že se lišta nedotýká a má být 5,5 m, tak se můžeme o tom pobavit. Mohlo by se upravit, ale pak horzí to, že lišta sběrače projde drátem trolejového vedení a to by se ostatním asi nelíbilo.

Kebarko, právě jsem otevřel model 163 a svůj 122, kde jsem nastavoval výšku sběrače zkusmo tak, aby byla těsně u troleje.
163 má sběrač ve stejné výšce.
Stačí mít smykadlo o 1 cm výš a trolejový drát už prochází pod smykadlem, čili si myslím, že výška sběrače je dobrá.

Takto to dopadne keď je smerodajný SV a nie MSTS. Malo by to byť opačne.. Jedna vec je precízna presnosť a druhá vec je aby to sedel v MSTS. Podla mňa to druhé je dôležitejšie.

Panove,ta 163 je luxusni prace,pred kterou musim velmi rad smeknout a uz se mi rodi v hlave nejaka ta pekna aktivitka.Preji v roce 2010 Vasemu tymu spoustu takto krasny modelu,kterymi nam spestrite jezdeni v MSTS.

Chlapci, poklona, dobre odvedena prace, model nesmirne detailni, vypada velmi realisticky a opravdu ste si vyhrali..troufam si rict, jeden z nejhezcich modelu co tu kdy byly.... Pozorovat a poslouchat pershing, kdyz se rozjizdi je pro me orgasmickou zalezitosti:eek:

Naposled editoval moderátor:

Mozete stahovat 163 257. Jedna sa o model CD so schunk listami. Pod alfa kanalom ma schovane tlmice vrtiveho pohybu, takze je mozne nan skinovat aj CD 162 so schunk listou. Chcem len upozrnit, ze na modely prebehlo viac uprav, vascinou drobnosti,ovsem textury uz nie su kompatibilne s verziou 163 056. Ta bude coskoro updatovana tiez o tieto opravy.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t290125_257.jpg[/URL]
Doporucujem citat read me.

Výborná práce nádherná mašinka děkuji za další model do rodinky.:);)

mates: Zase se dělá to, co už máme naskinovaný. Sice na modelu od J.Skury nebo kdo to dělal, ale máme. Sis měl vybrat 038 to je taky podobnej šrot...

Back
Nahoře