H
Hübschík
Host
Zdravím, mohu se zeptat kolik lidí chodící na toto fórum bylo přijato na stipendium? Díky Dennis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zubacka napsal:My na dopravce v DC jsme měli též možnost stipendia ČéDes,jenže mít na SŠ průmer pod 2,5 je někdy nadlidský výkon.Většina lidí se tam od nás přihlásila a všechny vzaly do 2 kola a teď čekají na výsledek.Chtěl jsem jít taky do toho,ale nevešel jsem se s průměrem.
Čouda napsal:TO je v prdeli. Vám to budou cpát horem dolem a já sem zase nedostal nic. Všecko abych si zařizoval sám. Popravdě už mám zařízeno. Od 1.řijna nastupuju jako vyhýbkář. Ještě mrkněte na www.pepazdepa.cz To má taky něco společnýho s ČéDésem
Proboha, kde?Čouda napsal:Popravdě už mám zařízeno. Od 1.řijna nastupuju jako vyhýbkář.
Takže jsem se zařadil do ankety hlasem NE. Tímto se omlouvám, že jsem způsobil převahu hlasů ne.Gajdma napsal:Hezký den,
mohu se prosím zeptat, jak vypadá 1.kolo přijímacího řízení a na co se asi psychicky připravit? Čeká mne to ve čtvrtek. Jinak jdu na stejnou školu, jako psal v létě kolega přede mnou.
Díky za případné odpovědi.
jako psal v létě kolega přede mnou. - samozřejmě myslím kolegu Hubschíka
Kvůli čemu tě nevzali??? Ale na SOŠD ve Vítkovicích můžeš jít i tak ne, od mamky režijku máš, tak to zase až tak moc nevadí.Gajdma napsal:Takže jsem se zařadil do ankety hlasem NE. Tímto se omlouvám, že jsem způsobil převahu hlasů ne.
Na SOŠD jsem už přijatý, takže s tím mi až tak neudělají, ty jejich 2 000, ať si strčí někam, to já nepotřebuju. A proč? Znáš to, potřebujou volno pro lidi z Prahy. Režijku mám, to je a bude velká výhoda, a k dráze můžu později nastoupit taky, jen si to zařídím sám a navíc nemusím nastoupit k ČD, ale i jinde, takže na něco je to i dobré.Kuba napsal:Kvůli čemu tě nevzali??? Ale na SOŠD ve Vítkovicích můžeš jít i tak ne, od mamky režijku máš, tak to zase až tak moc nevadí.Gajdma napsal:Takže jsem se zařadil do ankety hlasem NE. Tímto se omlouvám, že jsem způsobil převahu hlasů ne.
Gajdma napsal:Na SOŠD jsem už přijatý, takže s tím mi až tak neudělají, ty jejich 2 000, ať si strčí někam, to já nepotřebuju. A proč? Znáš to, potřebujou volno pro lidi z Prahy. Režijku mám, to je a bude velká výhoda, a k dráze můžu později nastoupit taky, jen si to zařídím sám a navíc nemusím nastoupit k ČD, ale i jinde, takže na něco je to i dobré.Kuba napsal:Kvůli čemu tě nevzali??? Ale na SOŠD ve Vítkovicích můžeš jít i tak ne, od mamky režijku máš, tak to zase až tak moc nevadí.Gajdma napsal:Takže jsem se zařadil do ankety hlasem NE. Tímto se omlouvám, že jsem způsobil převahu hlasů ne.
Nevím, jak je to u tebe, kde chodíš, ale u nás v Ostravě nevzali ani polovinu. A taky kdoví, jak je to už na SŠ, já šel ze ZŠ. Takže máme jednu nevýhodu - většina z nás není připravena v 15-ti letech k vykonávání této profese a to oni vyžadují, ale jinak jsem je spíš nezaujal, někdo tam šel jen kvůli režijky, jiní kvůli penězům, ale o peníze mi nejde, mne šlo o to, že jakmile udělám maturitu, už na mně čekají, jediný rozdíl je tedy v tom, že si to budu muset zařídit sám. Byli sice udiveni mým zájmem o železnici, ale řekli mi, že mám oba rodiče ajzyboňáky, takže jsem se od nich naučil a zřejmě bych stroj nedokázal opravit, a v tom je ten háček. Ale já myslím, že mám ještě čas na to, abych to uměl a že na to je zaměřena SŠ, nikoli ZŠ.E 499.2 napsal:Je to škoda, že tě nevzali, ale oni berou ,,skoro každého´´ můžu se tě zeptat proč Tě nevzali ? Motivační dopis? Lékař ? Čin jiné důvody ? Já jsem v ČéDésu prvním rokem, a nejvíc sem rád za režíjku![]()