Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...
Zdravím.
Tak dodělávám read me k jedné s chystaných aktivit a to Záloha Letohrad 1990, ale kurňa zaboha nemohu najít, kde jsem stáhnul balík mašinek ČD 141 a šestikoláky, bylo to u někoho s nějakýma aktivitama na webu a já si prostě nevzpomenu kde. Tuším, že mi tehdy Alcapone dával tip kde tyto mašinky jsou, takže Josko byl jsi to ty a jestli jo, kde to prosím bylo ke stažení? Jinak samozřejmě pokud někdo jiný ví, taktéž budu rád. Jakmile dokončím read me, aktivita jde ven.
Dan
Zdravím prosím Vás kde nájdem cab na toto? ďakujem nemôžem ho nikde nájsť. Blbé reči ako hľadaj a použi google a podobne nechcem počuť. Pretože hľadám to už asi hodinu.
Vagon je ke stažení například zde. Jen je nutná registrace. Osobně jej absolutně nedoporučuji stahovat. Model je strašný šmejd, omalovánka. Navíc soudruzi z DTD jej vymodelovali tak, že se mu netočí jedna náprava. Je to krásný pohled, brousit kolejnice s jednou zaseklou nápravou... Radím počkat na nový model, který "se" snad pomalu chystá. Navíc mám naskinované nějaké nové modely kontejnerů pro připravovaný nový model s barevnými variantami našich kontejnerů. ČDC, ŽelSped, Zelená energie, teplárny, apod. Neptejte se, kdy bude. Až bude, dozvíte se to.
Zdar všetci, vie mi niekto poradiť kde nájdem model popolovej jamy ? Tuším to bol 2D model v niektorej ČSD štreke od JiříkaTK a poviem otvorene nemám čas ani náladu to hľadať, ak by sa dalo pošlite prosím.Ďakujem.
p.s. V Senci sa aj v roku 2012 nachádza táto relikvia na 4.staničnej koľaji spolu s vodným žeriavom.Hold treba myslieť aj na nostalgické vlaky.