Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Nikde, akurát v trainsete BP, to je jediné. Ale ak ho spravíš mám fotky na 3 verzie. ;)

Zdravím, částečně to patří i do vlákna žádostí, ale částěčně i zde. Pokaždé když dělám aktivity pro DVK, Vysočinu, Ztracenou Old tak mi chybí průmyslové parní lokomotivy na vlečky, na DVK například do vlečky pískovny, či lesních závodů. Vím, že jedna je u Georgeho a jde o akmulační mašinku, takže na ztlačenou páru, jednu chystal Pikku, ta dokonce dlouho jezdila v Třebovicích v elektrárně, ale mám na mysli prímo parní mašinky, nvíte, zda je někde ke stažení něco takového co u nás jezdilo na vlečkách třeba i v provedení DR?
Dan

Zdravím
Chtěl jsem se zeptat,existuje a je ke stažení nějaký model mrazícího vozu ČD popřípadě ZSSK?
Děkuji

Prosím, nevíte někdo o nějaké kvalitnější textuře lože s ocelovými pražci?
Na tom dřevu to není ono!

764e2202e213f4d2c55571fb422652d6.jpg

Zdravím.
Před necelým rokem jsem na FB viděl jednotku ČD 460 v Najbrtu, chtěl bych se pozeptat, jak to s tímto skinem dopadlo, popřípadě je li možnost mi jej zaslat? Celkem by se mi šiknul do aktivit okolo Ostravy.;)

Zdravím, vím, že už se odkaz na tento balík Taurusů objevil několikrát, ale ať hledám, jak hledám... :D Nevíte někdo odkud jsem stáhl tuto mašinku z balíku Taurusů?
Dan

Dobrý večer,

pánové, kdo by byl tak hodný a poslal mi na email loko "PKP ET40-30" z (momentálně) nefungujících stránek polského modeláře "andrzejlandrzej"?

Předem velice děkuji

Back
Nahoře