Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Pánové zdravím, nevíte někdo prosím, kde jsem stáhnul panťák ČD 460.003-7? Dělám Read Me do aktivity a já myslel, že je z TBP a není.
Dan

Lukáši, druhý odkaz je správně, ale zmínka o Ondrovi J. a TBP je v případě 460003 trošku mimo, v tomto případě jde o 460013.
Je hezké, že se snažíte odpovídat, ale odpovídejte věcně správně. ;o))

Matouši, pokiaľ hľadáš autovozy na prepravu áut od výrobcu k dílerovi ako to čítam z tej foto, tak ten balík z talianskeho webu čo som sem linkoval je zatiaľ to "naj" z tohoto artiklu v MSTS.
No a pre poriadok k tomu severonemeckému prístavu-správne sa píše Bremenhaven.:cool::D , máš pravdu, smerujú tam haldy NEx-ákov z juhovýchodnej Európy.

duuso napsal:
Matouši, pokiaľ hľadáš autovozy na prepravu áut od výrobcu k dílerovi ako to čítam z tej foto, tak ten balík z talianskeho webu čo som sem linkoval je zatiaľ to "naj" z tohoto artiklu v MSTS.
No a pre poriadok k tomu severonemeckému prístavu-správne sa píše Bremenhaven.:cool::D , máš pravdu, smerujú tam haldy NEx-ákov z juhovýchodnej Európy.

Prošel jsem zběžně celé toto vlákno a nepodařilo se mi ten link dohledat, můžu poprosit o navedení na správnou adresu? Díky moc.

Dobrý den!
Nevíte prosím kde bych sehnal skiny na model cityelefantu od Dejva. Myslím že jsou součástí TB ale stránka msts.sinus.cz mi nejde otevřít. :eek: Nejsou ke stažení někde jinde? Moc by mi to pomohlo!
Děkuji všem za pomoc a přeji hezký nový rok!

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře