Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Sakra, někde jsem viděl ke stáhnutí Aee v slávistickém (červeno-bílém) nátěru. Je to pravda, nebo si to s něčím pletu? :)
Díky za případný odkaz :)

Pozor Aee a Apee je rozdíl. Jednou je to "oddíl" a po druhé "velkoprostor".
A myšlen byl nejspíše ten z druhého kola modernizace v plzeňském MOVU, vlastněný ING Lease v počtu asi 6ks.
Nepamatuji si však, že bych jej někde viděl jako skin pro MSTS (ta však neznamená, že někde skutečně je).

Dyť fíííííra jasně píše, že jsou pouze dva kusy Apee (jasně že myslí do MSTS)... :)

Tak to jsem z toho zmaten. Měl jsem za to, že jsi poptával skin červenobílého Aee.
A divení nastalo protože ve "slávistickém" je ještě Bee, Bpee a ony dvě varianty Apee:
322_slavia.jpg

Abych to upřesnil, tak máme od ING lease v MSTS tyto vozy:

Apee 141 - 002, 008
Bpee 239 - 017, 023
Bee 240 - 508

Aee 142 tudíž není.

Co proboha řešíte????
Já jsem se ptal, jestli se dá někde stáhnout Aee ve slávistickém, fííra napsal, že pouze 2x Apee...

No právě!
1) jeden o koze, druhý o voze
2) inventura ukázala že skinů vozů ve "slávistickém" je poměrně více, než by kdo čekal
3) bohužel žádný z nich není v požadovaném provedení Aee(142)
konec kapitoly, téma je vyčerpáno

Ahoj,

Stahl jsem si aktivitu od kulici R1113/Sp1871 a hlásí mi to chybu typu:

Chyba - číslo položky. 4
Následující soubor nebyl nalezen!
Soubor: 'cd_372\cd_372006_ps.ENG'

Jenže, tu 372006 v trainsetu mám, jen se .eng soubor jmenuje cd_372006 . Poradíte mi co stím, nebo kde stáhnout tu 372006 prosím? Dííky..

Použij ConBuilder a vozidlo zaměň za 372006 bez ps, které máš v Trainset. Verze 372.006ps je z dávných dob, které správce Trainsetu trochu procoachoval.

Nemáte někdo k dispozici video tratě 070? Nemusí být v plní délce, stačí jen nějaké úseky. Díky moc :)

Čau, je někdo k sosání ZSSK WRRmeer, potřebuju do své aktivity R 602 Ružín, nebo R 608
někdě, pardon

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře