Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...
Pozor Aee a Apee je rozdíl. Jednou je to "oddíl" a po druhé "velkoprostor".
A myšlen byl nejspíše ten z druhého kola modernizace v plzeňském MOVU, vlastněný ING Lease v počtu asi 6ks.
Nepamatuji si však, že bych jej někde viděl jako skin pro MSTS (ta však neznamená, že někde skutečně je).
Tak to jsem z toho zmaten. Měl jsem za to, že jsi poptával skin červenobílého Aee.
A divení nastalo protože ve "slávistickém" je ještě Bee, Bpee a ony dvě varianty Apee:
No právě!
1) jeden o koze, druhý o voze
2) inventura ukázala že skinů vozů ve "slávistickém" je poměrně více, než by kdo čekal
3) bohužel žádný z nich není v požadovaném provedení Aee(142)
konec kapitoly, téma je vyčerpáno
Ahoj, nevíte někdo náhodou kde by se dal sehal BČ WLABm http://www.zelpage.cz/detail_vuz07.php?id_vuz=46832&rok=11 běloruské výroby, díval jsem se snad všude, ale tyto vozy se těžko shánej. Chybí mi v řazení do EN445 do mé aktivity pro R440 a nechci ho nahrazovat jiným vozem. Předem děkuji
Použij ConBuilder a vozidlo zaměň za 372006 bez ps, které máš v Trainset. Verze 372.006ps je z dávných dob, které správce Trainsetu trochu procoachoval.