Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Nemusí jít hned o neveřejný model. Třeba je jen ve fázi přípravy. Nic rychlokvašeného.
Považuji modely a modelování (ač je sám nedělám) za nejnáročnější část (ještě stavba reálné trati). Za tu námahu to asi nestojí dělat do šuplíku.
Příčiny dlouhé doby do zveřejnění nejsou jen v pracnosti a snaze o dokonalost. Ale také ve způsobu nakládání se zveřejněným modelem. Pro některé je slovo "autor", "autorský" sprostým pojmem.

Zdravím chlapci, existují někde trochu lepší vozy DB? Potřeboval bych je do Hungárky v OR, tam se vozí na jednom konci Bpmbdz, ale to nevěřím, že vůbec existuje. Hledal jsem a zatím marně, nejlepší vozy jsou snad v TBP. Díky

A myslím si, že ani dalších 8 vozů se nemusí nijak stydět. Byť nemají vymoženosti v podobě animovaných dveří. Ke všem je k dispozici nastavení pro OR, ale původní zdroje se asi budou hladat o poznání hůře:DB-8x.jpg

Môže mi niekto pomôcť hľadám jeden program BAgoo? ale už neviem ako presne sa ten program volal, bolo to spomínané v nejakej diskusii na fóre ale nemôžem to nájsť. Veľmi by ste mi tým pomohli rozchodiť msts na ntb. Vďaka za pomoc

Back
Nahoře