poison
Pomocník strojvedoucího
Málo se snažíš, na první dobrou jsem našel u strejdy gůgla Snps Transwaggon , není to sice ani odpovídající roku vzniku, ani použitelné byť i v traffic nebo někde odstavené na ranžíru, ale je. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky, neumím hledat, pokusím se to zlepšit a děkuji moc za to že jsi to našel. Díky mocMálo se snažíš, na první dobrou jsem našel u strejdy gůgla Snps Transwaggon , není to sice ani odpovídající roku vzniku, ani použitelné byť i v traffic nebo někde odstavené na ranžíru, ale je.![]()
Kromě nízké kvality ten vůz ani neodpovídá svému značení. Snps je už podle standardů UIC a značí plošinový vůz s klanicemi bez čel. Tento však má čela a odpovídal by spíše typu Roos apod.Málo se snažíš, na první dobrou jsem našel u strejdy gůgla Snps Transwaggon , není to sice ani odpovídající roku vzniku, ani použitelné byť i v traffic nebo někde odstavené na ranžíru, ale je.![]()
No ja jsem hledal ten co říkáš, ale jsem rád i za tento. U vozu Roos se mi totiž nějak špatně vykresluje ve větší vzdálenosti.Kromě nízké kvality ten vůz ani neodpovídá svému značení. Snps je už podle standardů UIC a značí plošinový vůz s klanicemi bez čel. Tento však má čela a odpovídal by spíše typu Roos apod.
To už Zobrazit přílohu 27332bylo lepší upravit ten Roos jako Smps. Je to blíže realitě než ten starý model.
Tenhle model máš odkud? Ten vypadá dobře.To už Zobrazit přílohu 27332bylo lepší upravit ten Roos jako Smps. Je to blíže realitě než ten starý model.
AhaZ mého trainsetu.
Jedna ze starších zkušeností říká, že když to nefunguje pro jedním prohlížečem, bude to (možná) fungovat pod druhým. Ale bacha, nejnovější verze některých mých tratí jsou ke stažení u Taxe.Ahoj všem. Dají se někde sehnat tratě od JiříkaTK? Odkazy na jeho webu už nefungují.
Ach jo. To je ta skleróza, vždyť jsem ty odkazy psal sám.takže to chce jen pořádně zkouknout odkazy a číst co je napsáno.
V tvém věku netřeba omlouvat, protože jsou tak postiženy mnohem mladší ročníky jako třeba já. Na to je potřeba malý a větší notýsek.Ach jo. To je ta skleróza, vždyť jsem ty odkazy psal sám.