Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Málo se snažíš, na první dobrou jsem našel u strejdy gůgla Snps Transwaggon , není to sice ani odpovídající roku vzniku, ani použitelné byť i v traffic nebo někde odstavené na ranžíru, ale je. ;-)

Málo se snažíš, na první dobrou jsem našel u strejdy gůgla Snps Transwaggon , není to sice ani odpovídající roku vzniku, ani použitelné byť i v traffic nebo někde odstavené na ranžíru, ale je. ;)
Kromě nízké kvality ten vůz ani neodpovídá svému značení. Snps je už podle standardů UIC a značí plošinový vůz s klanicemi bez čel. Tento však má čela a odpovídal by spíše typu Roos apod.

Kromě nízké kvality ten vůz ani neodpovídá svému značení. Snps je už podle standardů UIC a značí plošinový vůz s klanicemi bez čel. Tento však má čela a odpovídal by spíše typu Roos apod.
No ja jsem hledal ten co říkáš, ale jsem rád i za tento. U vozu Roos se mi totiž nějak špatně vykresluje ve větší vzdálenosti.

Ahoj všem. Dají se někde sehnat tratě od JiříkaTK? Odkazy na jeho webu už nefungují.
Jedna ze starších zkušeností říká, že když to nefunguje pro jedním prohlížečem, bude to (možná) fungovat pod druhým. Ale bacha, nejnovější verze některých mých tratí jsou ke stažení u Taxe.

A vše co máš u Taxe, tak na tvým webu přehazuje na jeho stránky pčímo odkaz, takže to chce jen pořádně zkouknout odkazy a číst co je napsáno.

Zdravím. Sháním ČSD 140.071-2. Už jsem projel internet i fórum horem dolem, ale žádný odkaz ke stažení nefunguje. Dá se ještě někde sehnat? Předem díky za odpověď.

Dobrý den, nemá někdo k dispozici fotky střechy lokomotivy 363 002? Potřebujeme je pouze pro zmapování rozložení komponent na střeše. Děkuji za odpověď.

Back
Nahoře