Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Pánové zdravím, nevíte prosím, kde byly vozy Lowpoly ČD Eas a Tams? Myslím tím ony vozy sestavené s několika vozů coby jeden vagón. Autorem dle Raed Me by Carlos. Já měl domění, že u Jiříka TK, ale tam jaksi nejsou a dle rady u Josky u Kaberka taky ne. Tyto vozy hojně využívám v aktivitách ve velkých stanicích a bez nich to fakt dělat nejde, jinak budou nádraží prázdná.

Předem díky. Dan

Byli u Jiříka, ovšem carlos se přestěhoval k regedit77 a miky945 tak možná u nich. Adresu z hlavy nevím, ale oba mají v profilu odkaz.

Zdravím. Zháňam do aktivity túto rakúsku jednotku CityShuttle. Cez Google som síce našiel nejaké linky, no download nefungoval.

Kdysi (pár měsíců zpátky) jsem si nějak přes fórum stáhnul kabinu 954 205 od Čoudy. Odjezdil jsem na ni pár aktivit, jednu i vytvořil ku úplné spokojenosti. Při reinstalaci Trainsetu jsem ji však omylem vymazal (to by ani nevadilo, kolega ji měl taky).

Ale od toho vymazání mi vrtá hlavou jedna věc. Odkud jsem ji vůbec stáhnul? Na stránkách http://trainset.simtrains.eu/index.php je sice kabina 954, jenže ta je pro vůz 002 a má již "podpis". Tu původní jsem měl ve složce "cab954", soubor byl značen "954205.cvf". Nemáte někdo alespoň tušení, kde byla ke stažení? Popř. je tam kabina pro 002 shodná s touto? Jezdit s tou kabinou byl zážitek, bylo vidět jak na trať, tak na pult, měla i noční verzi...

Pánové, nevíte kdo dělal tento skin a v jaké je fázi? Jako milovník jednotak 460, který se s něma setkává už od dětství, tak bych po tomto skinu opravdu toužil, poněvač ji v Najbrtu v Ostravě potkávám prakticky pořád.

Jinak jen tak mimo, když jezdím přes Olomouc, tak v kolejišti depa, stojí 460-ka v původním nablýskanám zeleno krémovým nátěru i když s logem ČD, více se jaksi při průjezdu postřehnout nedá, nevíte někdo co je to za vozy a proč onen pův. nátěr? Že by se počítalo s touto jednotkou jako s muzejním?
Dan

Jinak mně se také nepodařilo stažení s hláškou, že zahraniční trafic serveru v tuto chvíli převyšuje ruský, ať si buď zaplatím nebo počkám .... takže pro ostatní ... chce to se trefit na mometn, kdy vás server k downloadu pustí

Ahoj,neboj mám ho stažený jen jsem se nedostal k tomu abych ho poslal.Takže je to napraveno a poslal jsem Ti to přes úschovnu na e-mail.

Jinak z ifolderu se stahuje tak,že po otevření najedeš na slovičko сюда,potom se objeví stranka se servrama,na nějaký klikni.Potom začne odpočítávání 30s,klikni na ty podtržená slova нажмите сюда,otevře se stranka kde vepíšeš číselný kod,který Ti ukazuje a pak se objeví stránka s downloadem na te klikni,je podtržený a stahuješ.

Pepík: Zdravím, no právě nemám, hodily by se mě vyladěné, ale nevím, kde je vzít, protože ladění bývá na německých forech, kde download je povolený je pro určité uživatele....

Back
Nahoře