Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Nejsou na netu nějaké maďarské Bmz (Bpmz jsou kvalitní od Dema), ale Bmz ne a ne, a když mě to hodí na maďarské forum jsem ztracen!! :D

Zdravím chlapi, nenašla by se u někoho Textura --- prlfrctr. ace ---?? Jezdím jednu italskou trať, bohužel to tak u cizích tratí bývá nepochopitelným problémem, že v nich chybí spousta Shapes a Textures (a komu tím prospějou???:D), všechny jsem posbíral co HD dal z jiných tratí, ale tuto texturu bohužel nikde nemám. Jde o problem v Routes, nikoliv v Global. Díky za odpověd

Zkus použít Route Riter,ten umí doplnit chybějící textury za předpokladu,že je v nějaké jiné nainstalované trati.Ruční doplnění nemusí být přesné.Co je to za texturu,to by mohl říci některý ze stavitelů tratí,mě to bohužel nic neříká...

Nachází se zde.

Do vyhledávače zadej jako název souboru "mbta-12.zip", ta textura bude uvnitř archivu. Je potřeba se na těch stránkách zaregistrovat, aby ti bylo umožněno stahování.

Jiric13 napsal:
Jezdím jednu italskou trať, bohužel to tak u cizích tratí bývá nepochopitelným problémem, že v nich chybí spousta Shapes a Textures
V některých tratích bývá ještě soubor BAT, po jehož spuštění se takové textury dokopírují z jiných zpravidla defaultních tratí
Jiric13 napsal:
a komu tím prospějou???:D
U mnohých tratí a modelů je dovětek: "Určeno jen pro pokročilé uživatele" a předpokládá se, že si s takovými drobnostmi poradí. Pokud toho není moc, tak třeba použitím univerzální textury. U některých globalů (u nás. např. u Uniglobalu) je nutno navíc do trati doplnit další soubory, které jsou ovšem předem připraveny. Jiné tratě jsou vypuštěny úmyslně neúplné s tím, že o chybějící věc si člověk má napsat autorovi. Ten pak má alespoň částečný přehled, kdo má o trať zájem. Zkusil jsem to jednou také a výsledek byl překvapující.

Zdar všetci, zháňam model staničnej lampy na drevenom stĺpe, prezrel som trate DVK a Ztracená old a nič takéto som tam nenašiel, vie niekto poradiť ? Ďakujem.

Back
Nahoře