Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

zbynda napsal:
A taky náhodou nějaký link na ruské lužkové vozy, které jezdi na EN 404/405 Vltava ?
Ahoj, dnes se mi podařilo natolik gůůůglit, že jsem vůz RŽD WLSRmee stáhl ZDE upravil jsem jej na CZ poměry a posadil do testovací soupravy s Jirkova Béemzety
Kdo chce nechť stahuje TADY ;)

Zdravím, mám takovou prosbu. Nevíte kdo vytvořil peróny s názvy souborů typu "nper2x15m01.s" atd.? Popřípadě nemáte někdo kontakt na autora? Díky.

Chtěl jsem zjistit, zda by autor schválil použití textur u jiných modelů, resp. distribuci s jinými modely. Ale když koukám na datumky na webovkách kde je to ke stažení, tak nevím zda bude autor vůbec k sehnání.....

Když jsme u té 242.555, ve screenshotech Poisonovy aktivity "Hungaria" jsem si všiml dvou ex-BDŽ plecháčů, právě 242.555 a 242.288. Hledal jsem je různě po webu, ale nic jsem nenašel. To jsou nějaké neveřejné skiny? Nebo jsem špatně hledal?

Měl bych jednu preventivní otázku, mohlo mi někde něco uniknout... Čirou náhodou, reka Bdmpee233, WRmee816 a Najbrtí WRmz se někde neobjevily, resp. má je nějaký tvůrce třeba výhledově v plánu (pro širší veřejnost)? Díky

Zdravím, nevíte o nějakém bagru, který se používá při rekonstrukcích? Myslím jako vozidlo, aby se dal umístit na koleje, Díky!

Kdepak se dají stáhnout nějaké věci ohledně výluk kolejí. Myslím tím spíš nějakou techniku, makáče bagry atd...

Back
Nahoře