Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zdar, asi to sem nepatří, ale... jezdila v roce 2009 lokomotiva 749 260 ještě na Olomoucku, nebo už byla pod DKV Praha? Díky za odpověď.

Zdravím, na Somatkových stránkách, bohužel již zrušených, visely dvě krásné hondy, 754.023 a 750.300. Neexistuje nějaký alternativní odkaz (mám pocit, že věci od Somatka visely u Alcaponeho, ale nemůžu je za boha najít), popřípadě, posla by mi je prosím někdo? Díky.

Zdravím, nemáte někdo odkaz na funkční download skinu AWT 770.534, který visí na Heklových stránkách, ale nejde stáhnout, popř. najde se někdo, kdo by mi ji poslal prosím?

Krásný den,
chtěl bych se zeptat, zdali zde nekdo nemá nějaké fotky vhodné na skinování.
Především ZSSKC 751/752 a 721 (zssk, cd) . Předem děkuji. Skinoval jsem totiž jednu bertu ZSSKC, avšak má blbý celý druhý bok, takže jsem bohužel skončil.
S pozdravem Krovak
Případné fotky prosím posílejte na trainkrovak@gmail.com

Zdravím, existuje prosím skin bardotky v tomto nátěru do MSTS/OR? Potřeboval bych jej do aktivity, ale nemůžu se dohledat. Díky moc. :)
749.100.jpg

Dobrý deň,

Neviete, kde zoženiem PZZ (závory, přejezdy) AŽD 71? Mám na mysli nový model od pre mňa neznámeho autora, ktorý vyzerá dosť realisticky, je súčasťou pár tratí ale postrádám ľavostrannú verziu, ktorú potrebujem do reálnej trate. Ďakujem za odpovede
(pre rýpalov - strejda Google nepomáhá)

Ahoj, nevíte prosím, kde bych sehnal kabinu Cab BR78? Zaboha ji nemůžu nikde najít, ani na The Train.
Edit:
Už jsem ji bohužel našel, nic, raději směruji na český cab 310, jde o nějaký prastarý defult. :-)

Back
Nahoře