Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Taký som nevidel ani u madarov.......Ale prekresliť ten bieli pás zvládneš a budeš mať taký čo potrebuješ.

Neviete prosím niekto kde sa dá stiahnúť táto kabína na Vectron? poprípade aspoň kontakt na autora? ...Spravil som remake kabíny s mirelom a upraveným displejom na CZ/SK pomery :) ( z displeja ešte niektoré veci zmyznú ) Viem že pôvodná bola pribalená k modelu PSŽ 193 820 a však readme tam nieje :/ Dík vopred.Open Rails 2017-12-26 07-31-01.jpg

Hľadám model mechanického jednoramenného návestidla so skrytým žltým ramenom. Vie niekto o tom prosím ? Ďakujem.

Už finišujem...Jirkove návestidlá som prehľadal vo všetkých tratiach a našiel som len klasické 1-ramenné a 2-ramenné s žltým ramenom.

Na mnou udržovaném webu je zveřejněna se souhlasem Jirky Poláka verze návěstidel 2.3 (odkaz), poslední, kterou měl na svém původním webu. Nevím, zda v některé trati není doplněná verze, ale pokud jsem si přečetl přiložený návod, tak se žluté rameno zobrazuje zaškrtnutím příslušné volby v nastavení návěstidla, a Jirka tuto možnost má jen u dvouramenného návěstidla.

Na mnou udržovaném webu je zveřejněna se souhlasem Jirky Poláka verze návěstidel 2.3 (odkaz), poslední, kterou měl na svém původním webu. Nevím, zda v některé trati není doplněná verze, ale pokud jsem si přečetl přiložený návod, tak se žluté rameno zobrazuje zaškrtnutím příslušné volby v nastavení návěstidla, a Jirka tuto možnost má jen u dvouramenného návěstidla.
Presne ako si napísal, len u dvojramenného. Ale ž to Nebulus "ošetril", ešte keby niekto poradil ako zmením v sigcfg.dat zelenú clonu na tomto návestidle za žltú...budem mu vďačný.

Presne ako si napísal, len u dvojramenného. Ale ž to Nebulus "ošetril", ešte keby niekto poradil ako zmením v sigcfg.dat zelenú clonu na tomto návestidle za žltú...budem mu vďačný.
Clonu považuje MSTS za svetlo, čiže treba upraviť farbu svetla. Ja som to takto robil globálne pre všetky návestidlá. Pokiaľ je potrebné zmeniť clonu len u jedného návestidla, neviem určite, ale osobne by som skúsil skopírovať skript z pôvodného a tam prepísať odkaz na svetlo.

Clonu považuje MSTS za svetlo, čiže treba upraviť farbu svetla. Ja som to takto robil globálne pre všetky návestidlá. Pokiaľ je potrebné zmeniť clonu len u jedného návestidla, neviem určite, ale osobne by som skúsil skopírovať skript z pôvodného a tam prepísať odkaz na svetlo.
:-D to viem že clona je v sigcfg.svetlo...len čo je definícia jeho farby a ako a načo to zmeniť...

@duuso
Raz som menil svetlá prepísaním riadku colour príslušného svetla.skript-svetla.JPG
Avšak to spôsobí, keď prepíšem napríklad zelené svetlo za biele, všetky návestidlá v trati budú svietiť bielo miesto zelenej. Čiže ak by som mal prepísať len clonu (farbu jedného návestidla, postupoval by som nasledovne:

U predmetného návestidla by som sa pokúsil zmeniť odkaz na svetlo:
Prepísaním riadku SignalLight (1 "Zelene svetlo"
skript-riadok-I.JPG
Riadkom SignalLight ( 2 "Zlute svetlo"
skript-riadok-II.JPG

Tento spôsob však nemám vyskúšaný, IMHO by to mohlo fungovať.

@duuso
Raz som menil svetlá prepísaním riadku colour príslušného svetla.Zobrazit přílohu 18935
Avšak to spôsobí, keď prepíšem napríklad zelené svetlo za biele, všetky návestidlá v trati budú svietiť bielo miesto zelenej. Čiže ak by som mal prepísať len clonu (farbu jedného návestidla, postupoval by som nasledovne:

U predmetného návestidla by som sa pokúsil zmeniť odkaz na svetlo:
Prepísaním riadku SignalLight (1 "Zelene svetlo"
Zobrazit přílohu 18936
Riadkom SignalLight ( 2 "Zlute svetlo"
Zobrazit přílohu 18937

Tento spôsob však nemám vyskúšaný, IMHO by to mohlo fungovať.
Díky už sa to rieši...

Back
Nahoře