Ahoj, jeden čo som našiel je tu k dispozícií. ZSSK 731.053-5Zdravím nevedel by niekto o modele rušňa ZSSK 736.1?
Vopred ďakujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, jeden čo som našiel je tu k dispozícií. ZSSK 731.053-5Zdravím nevedel by niekto o modele rušňa ZSSK 736.1?
Vopred ďakujem
Áno, ale keď bude vôľa tak sa to spraví.To je ten model s vysokym smetákem??
Do prkený ohrady, nevíte odkud mám tuhle mašinu?
Tam jsou 185-ky a šestky, ale ten packet tam nějak chybí, už jsem tam šmejdil.
Tak jsem to našel/nenašel. Byla tam na Train.de, ovšem byla v paketu 3, FCS 186-ér, který už v dowloadu není. Prohlížel jsem můj externí HDD, mám tam ten balík stažený, a v něm jsem ji našel. Přesně tu z toho screenu.
Toto by inak aj mna a myslim ze vcsinu povodnich uzivatelov fora zaujimaloNo jo, Dan Sládeček alias DeadFish. Známej exot, co se tu občas projeví...Jak dopadlo to tvoje trestní oznámení, kterým jsi se tu kdysi chlubil, že jsi ho podal za zneužítí fotek?
![]()
Podle toho co na něm jezdí, ale mam pocit že bardotka a nějaký Bdmteeo nebo Bmto, což na netu určitě někde jeZdravím všechny, nevíte, jestli se někde nedá stáhnout Posázavský pacifik do MSTS?
On se ale ptá přímo na něj a ne na to, co na něm jezdí, pologramoto. Chudák češťyn!Podle toho co na něm jezdí, ale mam pocit že bardotka a nějaký Bdmteeo nebo Bmto, což na netu určitě někde je
Podle toho co na něm jezdí, ale mam pocit že bardotka a nějaký Bdmteeo nebo Bmto, což na netu určitě někde je
No na netu asi neseženes pack s originální soupravou...On se ale ptá přímo na něj a ne na to, co na něm jezdí, pologramoto. Chudák češťyn!