Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Bobina 0026 s tabulkou stopadiny .026? To asi nee.
O ČSD E 499.2026 bych věděl, ale už není ke stažení a skin bobiny - tak maximálně E 499.0027. O nulce E 499.0026. nevím.

Zaregistruj se na webu mojevlacky.cz a přihlaš se na tento web, pak hledej v downloadech položku "dem a duuso záloha" tam jsou hned dvě.

Nedalo mě to práci ani minutu. Google se zapsaným výrazem "MSTS Bpee" mě zavedl rovnou na web k Ronoathovi, který tam má hned dva repainty na model Rado Rabatina. ("odkazovnu" msts.virel.eu jsem rovnou přeskočil).
Takže to nedá o nic víc času, než sepsat dotaz sem do diskuze a výsledek je jistější.

Já nevím, mě tohle přijde fakt trapné, takové tupé individuum, co nedokáže ani použít google, k čemu potom je, že? nebo tlačítko vyhledat tu na fóru, asi taky k ničemu, že? Očividně si ani nečte odpovědi jednotlivých členů tu, viz:
Nedalo mě to práci ani minutu. Google se zapsaným výrazem "MSTS Bpee" mě zavedl rovnou na web k Ronoathovi, který tam má hned dva repainty na model Rado Rabatina. ("odkazovnu" msts.virel.eu jsem rovnou přeskočil).
Takže to nedá o nic víc času, než sepsat dotaz sem do diskuze a výsledek je jistější.

Back
Nahoře