Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

V najbrtu veřejně určitě nikde, protože není.
Ale je a dokonce i s novou kabinou, ale bohužel zase leží v šuplíku a to je to co jsem psal u tratě BP. Máme tři pr..ele krabiček pro GVD 2019-21, ale ve veozovém parku jsou díry jako prase. ČD 460 Najbrt, 943, 954, 854 s šoupacíma dveřma Najbrt atd...

Tak to jsem Dane nevěděl a dík za vyvedení z omylu. Jo jinak souhlasím spousta modelů se akorát ukáže na FB a je jen pro pár vyvolených.

A pak si je ti vyvolení nasdí do aktivit a pláčou, proč jim třeba aktivita padá. Tohle jsem řešil kdysi u moji aktivity RegoJetu.
Musím říct, že u tvých aktivit jsem nikdy neměl problém. A hlavně nemusel jsem měnit miliony vozů, protože každý druhý má své složky a nerespektuje to jaká je původní složka modeláře nebo skinaře. V posledních letech je to tak jeden možná dva modely co jsem musel ztáhnout jinak nic.

Zdravím,
neviete kde stiahnem tieto vozne?

1.MAV Bpmee
2.MAV Bdmpee

Dakujem za odpoved
Bpmee se dá stáhnout na mstshungary.hu (záložky Letöltések → Járműpark → Személyvagonok → Schlieren kocsi) a Bdmpee by měla být součástí nějakého megapacku maďarských vlaků, které ovšem nevím, kde se dá stáhnout. :)

Back
Nahoře