Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Jestli si dobře pamatuju tak původní model větráka měl soundy přímo ve složce včetně kabiny.

Zdravím vás, ač jsem se opravdu snažil, nenašel jsem, tak to zkouším touto cestou. Nevíte prosím, zda existují nějaké skiny na Regionovu od Pikka? Na jeho stránkách jsem našel skin na krnovskou, to mi udělalo velkou radost. Nejsou nějaké skiny v najbrtu nebo třeba Regionova v nátěru GWTR?

Zdravím vás, ač jsem se opravdu snažil, nenašel jsem, tak to zkouším touto cestou. Nevíte prosím, zda existují nějaké skiny na Regionovu od Pikka? Na jeho stránkách jsem našel skin na krnovskou, to mi udělalo velkou radost. Nejsou nějaké skiny v najbrtu nebo třeba Regionova v nátěru GWTR?
Bude nový model. Tak vydrž. @RicarCZ pro vás něco chystá.

Že bych konečně nemusel laborovat s tím málem motoráků co mám? :D A 714 bych dopřál konečně dovču. :D

Olikemane sry, ale na obrázcích co ti vystavil poison je snad něco uvedeno. Do vyhledávače zadej ( třeba Theciko msts ) a vypluje ti halda linků.
cikothegame je ten co hledáš. Zaregistruj se a můžeš vesele pokračovat.

Přesně tak, když napíšeš autora textur z mého obrázku do vyhledávače vypadne ti hned první odkaz. Tady nejde o to, že by nechtěl někdo pomoci, ale když není vidět sebemenší snaha a jen opakování stejné žádosti není chuť pomáhat.

Back
Nahoře