Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Ahojte.
Vůz ČD WLABmz v Najbrt jsem našel na jedné stránce.
Nevíte náhodou, zda jsou k sehnání už vozy Bcmz nebo Bvcmz v Najbrtu?
Údajně se na to dělá u poláků.

Ještě bych se zeptal, zda někdo disponuje se spacími vozy od H-STARTu Caf v novém nátěru.
Děkuji

Ahojky všem :)

Při vkládání souborů pro model 193 290 atd. (pro ORCZ)
došlo k přepsání.
Což jsem udělal vědomě.

Touto svou neopatrností jsem si znefunkčnil model 190 290 pro obyč. OR.

Může my prosím vás někdo hodit odkaz, či download-link pro model 193 290?
Větroň s nátěrem (Praha-Dresden-Berlin-Hamburk), model nikoli pro OCRZ.
Kdyby by byl někdo ochotný, děkuji :)

Prosím tě Martine S.
Minule jsem se ptal na download Vectronu 193 290, který jsem si mou chybou přepsal na verzi ORCZ a zálohu pro (jen) OR jsem si neudělal.
Kde by se prosím tě nacházel link pro tohoto Větroně, který má myslím livery Hamburg-Berlin-Dresden-Praha?
Dík.

Kéž bych tušil... Ale to, bohužel, nevím. Jediné Vectrony co jsem kdy projížděl byly vždy ze stránek msts-rw. Ale čistě teoreticky, na stránkách modely-msts je ladění pro Vectrony do standartního OR a kdyby se přepsalo pár .inc souborů v engu... ;)

Kéž bych tušil... Ale to, bohužel, nevím. Jediné Vectrony co jsem kdy projížděl byly vždy ze stránek msts-rw. Ale čistě teoreticky, na stránkách modely-msts je ladění pro Vectrony do standartního OR a kdyby se přepsalo pár .inc souborů v engu... ;)
A jo vlastně.
Provedeno, dík :D

Ahojte.

Zháňam svoje vlastné modely pre OR. Keď viete a poznáte nejaký web kde sa nachádzajú tak mi dajte prosím vedieť . Dík.

index.php
Aj u mňa na webe by mal byť nejaký Bpeer od Simona na tvoj model.

Zdravím.
Keďže Pack 749 na stránkach pikku.msts.cz sa stiahnuť nedá vedel by mi niekto prosím poradiť kde by som stiahol bardotku 749 247 VDA prípadne celý pack?Vďaka

Zdravím,
už nějakou dobu se mi na disku válí tito dva ČDC kocouři, ale nemůžu si vzpomenout, z jakého odkazu jsem je stahoval.
Pomohl by někdo prosím? Vím, že se jednalo o odkaz tady na foru, popř. na FB a byly to výtvory od nějakého začínajícího skinaře.
Díky moc
Výstřižek.JPG

Ahoj chci se zeptat kde je ke stažení model níže na obrázku nebo jestli by mi ho nemohl někdo poslat. Předem děkuji za odpověď a pomoc.428559.jpg

Zkoušel a nikde tam není
Jestli jsi nenašel tu zálohu, bude to tím, že nejsi zaregistrován. Tu zálohu mám staženou, ale nejsem na PC, takže to neověřím, ale mám za to, že když msts virel odkazuje na zrušený web Dem + Dusso, bude ten vagon taky v záloze jejich webu. ;)

A pokud není v té záloze, tak už ho nikdo nikdy nezíská... :D

Back
Nahoře