Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zdravím, nemá někdo skin 809 345 na model Ondry Janiše? Nemůžu ho nikde najít. Za poslání bych byl rád.

No, nalezenec z the-train. A právě proto se ptám, jestli nemá někdo lepší. Třeba do Lovosic a Mostu pro AŽD, teoreticky možná do budoucna pro Lužnou (projekt trať 120), celkem dost jich má i GWTR... A jestli je tohle jediný model... :D

No zvažoval jsem, že bych něco zkusil. Ale nechce se mi po vytvoření "záchranného skinu" zjistit, že by to mohlo být třeba na mnohem lepší model. ;)

Jo, ono spousta starým modelům nové a kvalitní textury vážně dodají "druhý dech", ale tomuhle už nepomůže asi nic... :D
Trochu mi to připomíná, když jsem se tak 5. - 6. třídě snažil postavit vůz metra z krabiček od sirek... (nikdy nedokončil...) Tak nějak jsem si na to vzpoměl...

Existuje, ale nebyla nikdy zveřejněná. Stejně jako 814 a 914.
Jakto? Například CD 814.191-3 + CD 914.191-2 je veřejná, byla součást nějaké aktivity, je to nějaká doba. Je v Najbrtu2 a má navíc doplněk polepu s numery jako „6 722 260 pohodlnějších cest z Frýdku Místku do Českého Těšína“ apod.
Čistý Najbrt asi není k dispozici, ale i toto může stačit.

To nepovažuji za čistý Najbrt. Je zařaditelná víceméně jen na trať Č. Těšín - Frýdek Místek. Právě díky těm polepům.
No jasný, je to Najbrt s reklamou. Tak buď zaimprovizovat použitím na okolní provoz, kde člověk nechce žlutou a reklamy si nevšímat, nebo smůla, jak píšeš, nejsou veřejné.

Back
Nahoře