Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Dem je dost zvláštní člověk
Čouda napsal:No Dem je první, kdo je za to zjebe.
Po zhlédnutí předešlé a této stránky již nemá cenu se zabývat tvým problémem. Pokud jsem ti slíbil, že ti to opravím, již jsi nemusel žádat zde na fóru o další pomoc. Já také chodím do práce, pokud jsi mne to včera v noci poslal, mohl jsi vědět, že to okamžitě nebude opravené. Jen doporučím jednu věc, pokud neumíš dělat úpravu v *engu je lépe tam vůbec nezasahovat ne jako jsi to udělal ty. Velice dobře to napsal, Zbyněk když něco někdo neumí a, vrtá v *engu.mmouka napsal:před chvílí jsem to zkoušel znovu prece jen se to zlepšilo, ale prosím mohl by někdo zkotrolovat trakci ? neboť na max výkon jede jen kolem 70. Pokud by mi někdo mohl pomoci i se světli byl bych moc vděčný.
Martens napsal:Mirku, když už s Honzou Ungrmanem souhlasíš, mohl by sis opravit i své downloady.
dem napsal:A Mirku ja som čudný, ale iba preto, že hovorím a píšem čo si ostatný dovolia len ticho myslieť......
Čouda napsal:Martens napsal:Mirku, když už s Honzou Ungrmanem souhlasíš, mohl by sis opravit i své downloady.
Jasně tomuhle rozumím. Jedná se totiž o jednu věc. Já sem si zavedl poněkud odlišný systém, kde se sice všecky soubory nazývají cd_xxxxxx, ale v name je napsáno CDC 751.354-2 čili zobrazování v simulátoru je v pořádku. Neumím si představit a ani nechci, kdybych to měl zasejc všecko předělávat. Nehledě na to, že stroje ve verzi čd (dnes cargo) mám i v řádku name pojmenované jako CDC. A vida a je tu kompromis.
Nový engy vyměňovat v současné době nehodlám, protože bude nový web a žsr nedává konečné verze někam ke stahnutí a 600MB aktualizace trainsetu nebudu stahovat kuli pár kylobajtům. Takže by bylo dobré skutečně aktuální engy na všecky stroje ale úplně všecky sroje někde vystavit. Zdeněk Itterheim to chtěl zavést, ale asi to padlo.
dem napsal:A Mirku ja som čudný, ale iba preto, že hovorím a píšem čo si ostatný dovolia len ticho myslieť......
Tak to sme dva...
Bohužel jen chtít opravdu nestačí, je třeba obětovat několik víkendů a fyzicky to provést. Jenomže všichni chodíme do práce a když už něco děláme, tak se přímo věnujeme tvorbě. Dělat něco jen tak, aby ostatní mohli stahovat, do toho se jen tak nikomu nechce. Umím si představit zajištěného člověka v důchodě, který má dlouhou chvíli a tak se dá do tvorby internetových stránek s downloady.Čouda napsal:...Takže by bylo dobré skutečně aktuální engy na všecky stroje ale úplně všecky sroje někde vystavit. Zdeněk Itterheim to chtěl zavést, ale asi to padlo...
Zbyněk Šemora napsal:Bohužel jen chtít opravdu nestačí, je třeba obětovat několik víkendů a fyzicky to provést. Jenomže všichni chodíme do práce a když už něco děláme, tak se přímo věnujeme tvorbě. Dělat něco jen tak, aby ostatní mohli stahovat, do toho se jen tak nikomu nechce....
Ahoj,Pavlík napsal:....Já bych se uprávě TBP a jeho distribuci na web mohl zabývat...
Ale nic nebrání ladičům vydat něco jako vzorové engy, Příklad:Pavlík napsal:Obávám se však, že autoři modelů a skinů nebudou chtít vydat povolení pro distribuci upraveného engu z jejich modelů či skinů jinam, než na jejich stránky.
Rozumný aktivitář takové vozidlo veřejně nepoužije a snaží se motivovat autora k té úpravě.Pavlík napsal:...... autoři mají některá svá vozidla na svých stránkách s chybami, které nechtějí opravovat.
Toto už vůbec není chyba autora vozidel, ale skleróza aktivitáře. A jsme opět u toho požadavku, aby si aktivitáři udržovali aktuální trainest.Pavlík napsal:...... Aktivitář si vozidlo upraví, ale už nenapíše, že po stažení vozidla je nějaká úprava nutná.
Souhlasím s tím, že tvůrce aktivity by měl použít použít modely s originálním názvem a laděním - pokud ovšem neuvede, že je použit eng ten a ten, který se dá stáhnout tam a tam. Ovšem nechápu, jak může nést zodpovědnost za to, že uvedený stroj (eng) bude na uvedené stránce i zítra a v žádném případě nemůže nést zodpovědnost za to, že uvedený model nenadělá uživateli bordel v trainsetu.JiříkTK napsal:A jsme zpět u toho, že by aktivitáři měli uvažovat o tom, co za stroje ve svých aktivitách používají a udržovat své trainsety v aktuální podobě, tj. aby to, co dnes použijí v aktivitě, šlo i zítra někde najít, a v takovém ladění, jaké mají autoři na svých stránkách.