Skiny mates.zscs

mates.zscs

Skladník
taze teraz by uz malo byt vsetko v poriadku a preto zavadzam do prevadzky NOVY web ktory by nemal uz robit problemy

http://mateszscs.own.cz/

za vzniknute problemy sa ospravedlnujem

Ked chces mat na webe toho viac tak to chce riadny hosting. Nelutovat peniaze....Edisk nie je koser volba.

Matesi ty dvojičkou jsou uplně užasný na ně sem se těšil moc, pěkná práce. A web ten je taky pěknej

Tak som si zjazdil s dvojičkami a vyzerajú dobre.I keď na niektorých by som možno ešte spravil pár úprav a pohral sa s alphami ale to sú len drobnosti.
Pekná práca

Rozhodnutie je na tebe i keď z diaľky to nevyzerá špatne...Keď tak prihoď ešte nejaké screeny

Teraz to šlape, stiahol som Tvoj "darčekový balík" dvojčiat a rakaň, dobrá práca, rozbehol si sa skvele, som rád za ďalšieho človeka, ktorý nekecá a niečo spraví, mimochodom pri mojom minuloročnom jesennom "cabmakerfotozájazde" v SPD Žilina som na 7 mpix/3872x2536 nafotil textúry 183 024 a 032, takže ak by bol záujem z Tvojej strany fotky dám k dispozícii.

No aha, mates zscs z dňa na deň si prestal robiť hlúposti, a hneď aj nové skiny ktore vyzerajú na screenoch veľmi dobre. Len tak ďalej. Už sa teším na vydanie ;)

Vyzerá to tak,že mates.zscs sa nám zmenil na matesa.zssk :D a kvalita skinov išla rapídne nahor
Len tak ďalej ;-)

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře