Fiktivní trať Ztracená_1987

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dominik
  • Datum začátku Datum začátku
No Šneku, to bych od tebe jako od starýho dopraváka nečekal... Přece "jak na vjezdu tak na odjezdu"...

Já taky nevím jak zní přesně to ustanovení v předpise. Já to ve znalosti nemám, ale kdysi sme si to řikali ve škole..

Šnek napsal:
No pánové, jdu dobrovolně na přezkoušky. Teda musím přiznat, že se stydím.

Tak zde je citace čl 189 předpisu D1 vztahující se k mech. návěstidlům:" Při odjezdu vlaku jiným, než přímým směrem musí jet strojvedoucí rychlostí nejvíce 40 km/h ( pokud není nařízena rychlost nižší ), dokud poslední vozidlo vlaku nemine obvod výhybek přilehlých k odjezdovému návěstidlu." Tím je myslím řečeno vše. Jinak my u Carga měli přezkoušky v rámci dopravní školy v listopadu a vy?;)

Čoveče my na boudách sme to měli až v prosinci ve škole. Jako test celkem jednoduchej. Byly tam sice špeky, ale nic hroznýho.

Spuštěny oficiální stránky projektu ZTRACENÁ, kde si můžete stáhnout nejen Ztracenou_1987, ale také prodlouženou verzi původní tratě od Křupana, kterému děkuji za svolení k umístění této verze na web. Stránka bude průběžně aktualizována.

ZDE

Ahoj, díky všem za upozornění, něco s tím provedu. Momentálně mám jiné zájmy, než tvorba pro MSTS, tzn. třeba škola :) Takže prosím, mějte strpení. Díky, Dominik

Pavlík napsal:
Stránky jedou, pouze Ztracená ne a některé downloady reskinů.
Stránky Ztracené ani nepojedou, stačí snad, že si ji můžete stáhnout z mých a Jiříkových stránek. Jsem proti těmto stránkám.
S Martinem Moukou spolupracujeme na připravované aktualizaci trati, o co půjde si nechám jako překvapení a neprozradím to, ale abyste neřekli, tak tady jeden screen z mé aktivity :D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr287707_xxxnoc.jpg

A když už jsme u toho musím Martinu Moukovi veřejně moc poděkovat za velký podíl na připravované aktualizaci. A další pokračování bude na něm, má-li nějaký plán.

Gajdma napsal:
Stránky Ztracené ani nepojedou, stačí snad, že si ji můžete stáhnout z mých a Jiříkových stránek. Jsem proti těmto stránkám.
S Martinem Moukou spolupracujeme na připravované aktualizaci trati, o co půjde si nechám jako překvapení a neprozradím to, ale abyste neřekli, tak tady jeden screen z mé aktivity :D
http://sklad.obrazku.cz/obr287707_xxxnoc.jpg

A když už jsme u toho musím Martinu Moukovi veřejně moc poděkovat za velký podíl na připravované aktualizaci. A další pokračování bude na něm, má-li nějaký plán.
Tobě Marku taky nejdou stránky.

Zdravím stavitele tratě Ztracená 1987. Při tvorbě aktivity jsem narazil na 2 věci, jedna je závažnější a ta druhá je taková kosmetická. V 1., je rozseklá odjezdová kolej pro traffic směrem ze Skalky, takže trasa nejde dát až k návěstidlu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img204.imageshack.us/img204/7610/odboka.jpg
A ta druhá je ta trubka odjezd, v roce 1987 už se odjezd pouze pískal, buďto výpravčí nebo to odpísk průvodčí a odmávnul fírovi odjezd.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Dane, díky za upozornění. Ale aktualizace bude muset ještě počkat. Mně kleknul PC, a net mám provizorně zapojen na notebooku. Tady však zatím nemám MSTS.

S pozdravem Marek.

Dan J. napsal:
... v roce 1987 už se odjezd pouze pískal, buďto výpravčí nebo to odpísk průvodčí a odmávnul fírovi odjezd....
To je sice pravda, ale až od 29.12.1987. Do té doby se na zastávkách trubky používaly. ;)

Tom Kanka napsal:
Dan J. napsal:
... v roce 1987 už se odjezd pouze pískal, buďto výpravčí nebo to odpísk průvodčí a odmávnul fírovi odjezd....
To je sice pravda, ale až od 29.12.1987. Do té doby se na zastávkách trubky používaly. ;)
Kurnik Tome, to je přesnost. Já myslel, že to bylo mnohem dříve. No jo, lde je rok 1987, člověku už to pomalu splývá.:D
S pozdravem a díky za upřesnění. Dan
Ps: Jinak se MSTS opět předvádí v celé své kráse, už půl dne dělám křižování v Hamrech a v editoru OK a v misi samotné se mi to vždy pose...:D

Dan J. napsal:
Tom Kanka napsal:
Dan J. napsal:
Kurnik Tome, to je přesnost. Já myslel, že to bylo mnohem dříve. No jo, lde je rok 1987, člověku už to pomalu splývá.:D
S pozdravem a díky za upřesnění. Dan
Ps: Jinak se MSTS opět předvádí v celé své kráse, už půl dne dělám křižování v Hamrech a v editoru OK a v misi samotné se mi to vždy pose...:D
Ahoj Dane,
raději bych s tím ještě počkal. Pošlu ti pracovní verzi připravované aktualizace.

M.

Dan J. napsal:

Taky taky ... :D
Já už na to mám svůj fígl :D

Back
Nahoře