Dílna Jiřík.TK & spol

Pánové, proč pořád ohlašujete nějaké konce činnosti, modelování, tvoření, či čehokoliv a pak se zas jako vracíte, abyste zase končili a tak pořád dokola. Copak je MSTS nějaká práce na plný úvazek, kterou děláte na pracovní smlouvu? Přijde mi, že si z těch uživatelů akorát děláte srandu

Ještě, že to Jirka vždycky srozumitelně napíše. Dvakrát jsem mu již něco podobného v minulosti uvěřil... Tuším, že to byl na chlup stejný den. :D

55c7fea2517ac46da0068963ec32021c.jpg
A jen tak nás s Nebulusem napadlo,
19203e92bf1ba5b532a20081de1ec37d.jpg
že je škoda, aby mnohé modely ležely jen tak na disku,
599bcb9c09d73fa12c98deb69c8609af.jpg
a tak jsme je zkusili vložit do těžební drážky o rozchodu 600 mm
9bc46206be7ff87caa286d8c888be81d.jpg

Naposled editoval moderátor:
No tak to je naprostá bomba.....důlní trať...řekl bych, že v MSTS je to unikát, nebo se snad pletu ?

mno veru o žiadnej trati neviem že by bola robená ako baňa, jediná škoda MSTS je že nepodporuje animáciu nakladky/vykládky... inak by to bolo super!

Škoda je, že MSTS neumožňuje autentický zážitek z depresivní atmosféry v dole (ano, vzpomněl jsem si na Gothic 2, tam bylo málo vlaků;) ) a musím říci, ten druhý screenshot shora, ten je fakt libový. Připomíná mi to skanzen Solvaylovy mlýny.

Vypadá to na povedenou kombinaci atraktivního prostředí, skvěle zmáknuté tratě a vynikajících modelů! Báječný koktejl!

Ahoj.
Pane jo, tak to je něco. To bude šichta, ještě aby bylo kde vozit hlušinu na nějakou halcu a může se zašít. Škoda, že MSTS neumí vykládat a nakládat vozy jako TRS. Což mne už kdysi napadlo, když máme ten bin, tak nešlo by u vozů se sypkými materiály jako jsou Fallc, Fall, Eas udělat zmizení uhlí, písku... např. kl. Ctrl + Num8 a u Fall, Falls vyklápění bočnic klávesou pro otevírání dveří?
Dan

Na TheTrainu.de jsou nějaké dvouosé výsypné vozy pro přepravu zrnin s vykládkou samospádem přepravované komodity. Mají animaci zakrytí násypek na střeše a animaci vysypávání zrniny. Tuším, že se jedná o tyto: http://www.thetrain.de/de/downloadarea/repaintset-db-tdgs-930/#close

Přidávám se k ostatním, je to nádhera . Od dob kdy jsme se těsně po devadesátém roce vozili na prosetínských lomech samospádem na amatérsky opraveném podvozku posledního zbylého vagónku jsem se už s důlními drážkami nepotkal. Krásné vzpomínky a krásná nostalgie...

Zdá sa, že sa aj táto moja krásavica :D konečne dočká dôstojného pôsobiska.
Už je prerozchodovaná na 600mm a zostáva len vyladiť drobnosti...
ee520063067ee14ac8250e877c7ac3a1.jpg

Back
Nahoře