duuso
Pomocník strojvedoucího
RE: [split] Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
, teda dôvod, prečo tú trať vlastne robím, niekedy mi to hlavne na zložitých úsekoch pripomína galeje ale myslím na to ako stavba dosiahne Štúrovo a Komárno a potom hor sa na túry...Keď si tak poviem, do konca trate chýba púhych 50-70 km a je to, len pri mojom množstve času a detailnom vypracovaní krajiny a mojich vysokých nárokoch na kvalitu stavby mi to príde ako doba nekonečná, ale čo už no, snáď to niekedy doklepem.
Jasné Jirko, len mi daj recept ako si nahnať do rezervoára viac času aby som trať konečne dostaval a užíval si jazdenie v aktivitáchJiříkTK napsal:...Trvalo mi dva roky, než jsem se na vlastní kůži přesvědčil, že to není to pravé ořechové. A začal jsem méně dělat a více jezdit. A převážně jednoduché aktivity od začátečníků. Užívám si toho, co jsem vytvořil, jsem s tím spokojen a radost a pohoda, kterou mi to přináší, není závislá na reakcích či uznání druhých. Přestávám být upoceným dělníkem, stávám se usměvavým uživatelem, který si jen tu a tam víceméně pro radost udělá nějaký ten meloušek.