Aktivity Silnice není závodní dráha

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Já tuto soupravu vídával, když se vrací do Brna a v Břeclavi to vždy přijíždí k prvnímu nástupišti. M262, nějaký balm a na postrku Hurvínek.

Silnice není závodní dráha napsal:
Díky za tipy, ale hoši - tak se nějak shodněte. Když bude převažovat požadavek na Ameer, dáme Ameer. Když naopak Apeer, dáme Apeer. Ale - to je myslím to poslední, co hráči řeší. :D

No v pohode tam môžeš dať Apeer lebo s tých fotiek neviem či Ameer urobím , snáď niekedy inokedy.

Naposled editoval moderátor:
Dva obrázky z připravované aktivity (kdo pozná, o jaký vlak se jedná?):

Olomouc hl.n.:
http://aktivity321.unas.cz/Screeny/R_1583/Olomouc.jpg

Prosenice:
http://aktivity321.unas.cz/Screeny/R_1583/Prosenice.jpg

Já to vím :-D
Jinak se Ti dneska tedy opravdu daří, chlape. Jen tak dál. :-)

Midrafon: opravdu je potřeba ty obrázky citovat? Sakra chlapi používejte náhled příspěvku.

Pozn. moderátora: Obrázky upraveny.

Jsem si spletl čudlik, no. Já nevim, že jste tady skoro všichni jako piraně a hned útočíte.... :-(
Chtěl bych Vás vidět na svém místě ve škole. Chudáci děti by asi nepřežily ani do první přestávky. :-D
Tak z toho nedělejte vědu.
A prosím moderátora, aby oba mé příspěvky smazal, abych nebyl někomu trnem v jeho dokonalém oku. :-D

Tak jsem odjel EC 137,nebudu se dlouze rozepisovat,opět pěkná práce,traffic atd. vše v pohodě.Jen na začátku v depu dost všechno na rychlo,málo času třeba dofoukat mašinu,potom když jsem se rozjížděl z rotundy tak mě tam nabral nějaký posun v depu co vytahoval z depa mašinu,už jsem asi jel pozdě,právě díky tomu dofoukání.Asi kdybych jel ihned po tvoji hlášce tak by se to nestalo,ale jinak dost velký záhul na PC,hlavně za Přerovem,což jsi dobře ošetřil vždy hláškou o uložení.Dojel jsem to bez jediného pádu.Pěkná aktivita.

Zdravím!

Předem děkuji Banánovi za kladnou reakci na mou aktivitu. Jsem velice potěšen. Jen asi není o mé aktivity takový zájem, nebo nejsou tak zajímavé, aby o nich psalo více uživatelů, jako tomu bývá jinde. No co už. :D Přináším další dva screeny ze vznikající aktivity. Tento týden jsem měl dost hektický, takže k závěru jsem se dopracoval až teď. Po otestování by aktivita mohla vyjít ven.

Český Těšín podruhé (při zpáteční cestě):
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://aktivity321.unas.cz/Screeny/R_1583/Tesin2.jpg

Karviná hl.n.:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://aktivity321.unas.cz/Screeny/R_1583/Karvina.jpg

Jen asi není o mé aktivity takový zájem, nebo nejsou tak zajímavé, aby o nich psalo více uživatelů, jako tomu bývá jinde.

Prozradím ti jedno tajemství. Dělej takové aktivity, které jsou podložené současným GVD. Nebudou tam hovadiny v řazení souprav a v nasazení hnacích vozidel. Veškeré hlášky budou v souladu s platnými předpisy nebo odposlouchané z praxe. Čím méně přelézání z vozidla na vozidlo, tím lépe, protože bohužel v MSTS abych přelezl, tak musím na tu druhou mašinu najet. Nejde si přeskakovat z mašiny na mašinu jako v trainzu. A nevymýšlet "hloupá" rozhodnutí výpravčích a dispečerů.

Notorický rejpalové.
Teda hlavně Ty,Čoudo.
Koukám a to tomu fakt nerozumím, každej, kdo není podle Vašich představ a nedělá vše tak,jak chcete Vy, je na odpis.
Toto hodnocení je pro člověka, který nad tím tráví čas docela likvidační.
Nemáte někteří z Vás ani trochu taktu a empatie.
Děkuji Ti, že si odrovnal tohoto slibného aktivitáře a príma kluka, kterého to díky Tobě přestalo bavit.
Stačí trochu jen u toho přemýšlet a ne psát vše, co je rádoby přínosem,ale v negativním slova smyslu.
Mám po testování:-((((

Došlo k nedorozumění. Samozřejmě upozornit na zásadní nedostatky šlo i jinak, ale to není ten hlavní problém. Hlavní problém je ten, že když teď o něčem takovém vím, stáhnul jsem se do ústraní a připravuji změny, které by mé aktivity posunuly tam, kde je třeba, aby byly. Nic víc. Jakmile se vše spraví, zas o sobě dám vědět. Do té doby tu bude klid! :D

Já nechci ztrácet čas zaobalováním skutečností do nějakého přívětivějšího kabátu. Radši to napíšu bez okolků na plnou hubu aby to bylo hned každýmu jasný. Jestli si tady chceš luštit hlavolamy a řešit jinotaje a podobný věci, prosím. Můžu začít. Jenže potom se to mine z 90% účinkem a to přece nechceme. Lepší dva nasraný, než 50 co nepochopilo. A přidám ještě jeden a to výhradně můj názor: Než ject nějakou smyšleninu, tak radši nepojedu vůbec. Já pak nemám nervy na to abych na Svinově měnil směr jízdy hned za vexlem. Nikde žádná ranžírka, nikde žádnej souhlas k posunu. Tím pádem pat a já zůstávám stát. Každej člověk, kterej dělá aktivity musí mít nějaký znalosti a vědět, že na svinově je JOPka a jezdí se za návěstidla a ne jenom za vexl. To si můžeš dovolit někde na elektromechanice, nebo na klíčích atp. Ze silnicej závodní dráhou to nemá nic společnýho, ale je to prostě příklad a tohle já odmítám jet. Když bych měl něco říci k silnici... tak 363 037 je Carga a tím pádem nemá na nějakým EC co dělat. Zase základní znalosti. Tolik těch mašin snad nemáme a spousta jich má loga. Existují zdroje na internetu a když nevím tak se zeptám. Lepší bejt 5 minut blbec, než celej život. Já už se asi toho rejpání nezbavím, ale berte to jako motivaci ;)

Čouda napsal:
... tak 363 037 je Carga a tím pádem nemá na nějakým EC co dělat
Základní neznalost! Cargo Eso se již mnohokrát na EC jako náhrada ukázala, takže nejdřív vědět, pak kritizovat...

Nějak nechápu, proč nemůže na JOPce měnit směr hned za vexlem. U nás v Klášterci to tak je a taky se nemusí jezdit až za návěstidlo (pokus jsi myslel posunové "trpaslíky", tak ty stejně nemáme v MSTS funkční)...
Nerozumím tomu, proto se divim a kdyžtak prosím o vysvětlení :)

Čoudo - nepodceňuj fantazii hráčů MSTS a rozmanitost situací, denně řešených na půdě SŽDC a ČD. Neboť zelený je strom života, jak praví klasik... :cool: :D

klimi napsal:
Čouda napsal:
... tak 363 037 je Carga a tím pádem nemá na nějakým EC co dělat
Základní neznalost! Cargo Eso se již mnohokrát na EC jako náhrada ukázala, takže nejdřív vědět, pak kritizovat...
Přesně jak píše klimi a tady máte důkaz:
http://www.flickr.com/photos/tomas_rehurek/3460586934/

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře