Chlapi nezlobte se, ale vy tu řešíte úplně zbytečný problém.

Já použíbám mašiny jaké mne napadnou, tedy pro upřesnění, řada dle řazení, ale číslo lokomotivy je mi úplně volné. Já tam znak Cargo nevidím, je tam ČD, jestli je teď pod jinou společností přeci není vůbec podstatné. Jestli je Cargo ten screen ve tmě, tak toho bych si ani nevšimnul. Pokud to není v traffic hráče.

Jinak pokud jedu v MSTS 100 a proti mně traffic taky100, tak se musím hodně soustředit, abych poznal číslo lokomotivy, odkud je a v noci je to prakticky nemožné, tam pokud na 10 traffic aktivitíř nasadí 2 mašiny, tak je to uplně jedno a pokud začne převládat jednotné zbarvení Najbrt, tak už tím tuplem. Co se týká přestupu z lokomotivy na druhou, tak právě naopak, děkuji za tuto možnost. Proboha, kdyby měly být všechny aktivity jen podle reálu, tak to bude za chvíli taková nuda, že se to nebude dát hrát. Ale, když už Čouda nakousnul ten přechod, aby to nevypadalo tak debilně, tak řešení je snadné. Pokud nechci hýbat s oběmi lokomotivami, tak jednoduše:
1. Odvěsím mašinu od soupravy a zajedu na kolej někam vedle (ne kusou aby se s ní dalo odjet vpřed.
2. Na konec koleje postavím mačinu jako LC, do které mám přestoupit a za ní nasekám servisy 4, klidně přes celé nádraží.
3 Pak už stačí najet na servisy, před kterými dám poziční hlášky tak, aby hráč nenapálil do servisů, které samozřejmě nevidí a pak už stačí přejít do mašiny na druhém konci stanice a prozměnu odpojit mašinu ze které jsem přestoupil i se servisy 4 a nechat jí stát ve stanici a hotovo.
S pozdravem Dan.