Gajdma
Provozní technik
Díky moc.Michal napsal:http://sklad.obrazku.cz/obr445916_R1630.JPG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky moc.Michal napsal:http://sklad.obrazku.cz/obr445916_R1630.JPG
To já se dnes přímo brodil sněhem v Malé Morávce, ale v Bruntále už nebylo vůbec nic. Jenže toto v MSTS udělat nejde, takže hold máme plno sněhu i dole. Ale to nevadí, aspoň v MSTS si užijeme. Hold letošní počasí je divné - neužili jsme si léta a zatím ještě ani zimy.poison napsal:Moc pěkné, na zimu se taky chystám má to skvělé kouzlo a v dnešní době vůbec, když sníh normálně nevidíme (aspoň u nás v 500 m.n.m.)![]()
Tak to si počkej na 8 hodinovou aktivitu s Chrochtadlem, zálohe Letohrad. To tě radost ze sněhu brzy přejde.poison napsal:Moc pěkné, na zimu se taky chystám má to skvělé kouzlo a v dnešní době vůbec, když sníh normálně nevidíme (aspoň u nás v 500 m.n.m.)![]()

Ještě v tom vašem nářečí. Otázka je, zda to do hry patří, jenom přece hrajou to děti.Nazdar Marku,
pěkné "fotografie".
K MSTS se dostanu leda tak při nějaké větší akci typu Den železnice apod. a tak se optám zde - máš v aktivitě také hlášky přesně citující ty nadávky řidičů postávajících před přejezdem v Mladecku ? Ten posun totiž nevypadá na jednu či dvě minuty.
Ať se další dílo daří.
David
Vítám Tě tu mezi námi coby skoro ztraceného syna. A co Tovačovka, k té se vrátíš též?Jedno větší dílo chystám ...
máš v aktivitě také hlášky přesně citující ty nadávky řidičů postávajících před přejezdem v Mladecku ? Ten posun totiž nevypadá na jednu či dvě minuty
Tak ono, že se něco řekne lašským nářečím ještě neznamená, že se musí za každou větou používat slovo na 4 písmena. Používám nářečí, bo je to prostě moje rodná řeč, ale sprosté slova si já a i plno dalších lidí u nás dost odpouští, takže i v aktivitě si to odpustíme, i když je jasné, že posunovači asi nebudou mluvit spisovnou češtinou.Ještě v tom vašem nářečí. Otázka je, zda to do hry patří, jenom přece hrajou to děti.
Záleží jestli se dokopu k jejímu vydání, prakticky už přes 2 roky jsem neotevřel její editor, moc k tomu nechybí, ale uvidíme... Každopádně jako velký návrat to neberu, mám aktuálně úplně jiné priority. Jen jsem si chtěl zahrát nějaké ty manipuláky, tak jsem sedl k AE.A co Tovačovka, k té se vrátíš též?