Vrbam
Pomocník strojvedoucího
A co je teda RTE v aktivitách tratě BP???Robo napsal:To ak by som niekoho načapal, žeby používal fiktívne vozidlá v aktivitách, musel by som ho asi virtuálne vyfackať.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co je teda RTE v aktivitách tratě BP???Robo napsal:To ak by som niekoho načapal, žeby používal fiktívne vozidlá v aktivitách, musel by som ho asi virtuálne vyfackať.
Vrbam napsal:A co je teda RTE v aktivitách tratě BP???Robo napsal:To ak by som niekoho načapal, žeby používal fiktívne vozidlá v aktivitách, musel by som ho asi virtuálne vyfackať.
Robo napsal:Vrbam napsal:A co je teda RTE v aktivitách tratě BP???Robo napsal:To ak by som niekoho načapal, žeby používal fiktívne vozidlá v aktivitách, musel by som ho asi virtuálne vyfackať.
Trať BP nemám, čo dobre vieš a radšej ani nechcem. Videl som pár screenov z aktivít na stránke trate a radšej sa tomu vyjadrovať nebudem ...
Alespoň na vánoce si dejte laskavě pokoj. Když už se vyjadřuješ, tak piš konkrétně. Z Tvé věty mám pocit, že jsem 4 roky vytvářel nějaký paskvil. Jestli mám něco špatně, klidně to napiš, ale narovinu. Za konstruktivní kritiku budu naopak rád. Ale napiš to do vlákna této trati. Sem jsem zabloudil úplně náhodou.Robo napsal:Vrbam napsal:A co je teda RTE v aktivitách tratě BP???Robo napsal:To ak by som niekoho načapal, žeby používal fiktívne vozidlá v aktivitách, musel by som ho asi virtuálne vyfackať.
Trať BP nemám, čo dobre vieš a radšej ani nechcem. Videl som pár screenov z aktivít na stránke trate a radšej sa tomu vyjadrovať nebudem ...
Tak to si musíš vyřídit s J. Pernerem a spol. , že na našem území vystavěli tolik km železnic a nezůstalo se jen u koněspřežky České Budějovice - LinecRobo napsal:Zbyněk Šemora: Nepovedal som, že je paskvil, hoci človek sa niečo dopočuje, ale k veci. Neobľubujem megalomanské trate, to je všetko.
A nechtělo by se ti napsat další pěknou (asi tak 36 hodinovou) aktivtu s žabotlamou?Zbyněk Šemora napsal:Tak to si musíš vyřídit s J. Pernerem a spol. , že na našem území vystavěli tolik km železnic a nezůstalo se jen u koněspřežky České Budějovice - LinecRobo napsal:Zbyněk Šemora: Nepovedal som, že je paskvil, hoci človek sa niečo dopočuje, ale k veci. Neobľubujem megalomanské trate, to je všetko.![]()
Já si jen stavím, kudy jsem jezdíval do práce a kde jsem měl seznání. Plus něco navíc.
Ale samozřejmě, každý máme jiný vkus. Mě zase naopak například nebaví jezdit na krátkem například 60km úseku tam a zpět a stále dokola. Zažil jsem to na Benešovském turnuse, ale tam to tak hrozné nebylo. Takový Praha - Beroun byl ještě kratší. Člověk se ještě pořádně neusadil a už byl čas se balit a přejít na druhé stanoviště. Ještě kratší pendly byly Pardubice - Hradec. Ale tam to bylo nakombinované s Chocní a Chlumcem, tak to zase taková nuda nebyla. Později se to točilo i do Jaroměře.
Čouda napsal:No to se právě musí posavuit trať z Velkýho oseka přes Chlumec do Hradce viď...
Pro tento úsek mi chybí kvalitní video. Sice snahu měl Alcapone a zdokumentoval Praha - HK. Jenomže filmoval to bez stativu a stále používal zoom, čímž je vše obtížně identifikovatelné. Navíc do HK přijel až za tmy. Nějaké sklony mám (jen hodnoty skloníků v rastru 2,5 - 5 10-15 promile), ale chybí poloměry oblouků. Ale ono zase tolik nehoří. Já mám tolik dodělávek jinde, že nevím kam skočit napřed.Čouda napsal:ale zajímavé spestření. Škoda jen, že to nepůjde
![]()
Pro trať Hradec-Chlumec-Velkej Vosek máte podklady nebo něco potřebujete?
A co si takhle skočit na trochu dobrého do sklípku..?Zbyněk Šemora napsal:Pro tento úsek mi chybí kvalitní video. Sice snahu měl Alcapone a zdokumentoval Praha - HK. Jenomže filmoval to bez stativu a stále používal zoom, čímž je vše obtížně identifikovatelné. Navíc do HK přijel až za tmy. Nějaké sklony mám (jen hodnoty skloníků v rastru 2,5 - 5 10-15 promile), ale chybí poloměry oblouků. Ale ono zase tolik nehoří. Já mám tolik dodělávek jinde, že nevím kam skočit napřed.Čouda napsal:ale zajímavé spestření. Škoda jen, že to nepůjde
![]()
Pro trať Hradec-Chlumec-Velkej Vosek máte podklady nebo něco potřebujete?
Miran napsal:A co si takhle skočit na trochu dobrého do sklípku..?![]()
![]()
![]()