Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
A to se smí? Nebo jak je to. Už jsem z těch autorských práv "volaký zmatený" 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Například Jančura jezdí se 162 i 160. Přijet včas je na prvním místě. Nebo že by měl jeho lokomotivy zpřevodované na 160? Vyprávěl mi to jeden fíra, když ho jedoucí poctivejch 140 Jančura po sousední koleji suverénně předjel mnohem vyšší rychlostí.
Jinak řada 150, to už je pravěk. Ty přišly na dráhu, když já byl na vojně. 1978? Nejlevnější by bylo nakoupit Taury, ale co je to platné, když k tomu nejsou vozy. Většina jich je stále na 140.
Pavlík napsal:Zbyněk Šemora napsal:Například Jančura jezdí se 162 i 160. Přijet včas je na prvním místě. Nebo že by měl jeho lokomotivy zpřevodované na 160? Vyprávěl mi to jeden fíra, když ho jedoucí poctivejch 140 Jančura po sousední koleji suverénně předjel mnohem vyšší rychlostí.
Jinak řada 150, to už je pravěk. Ty přišly na dráhu, když já byl na vojně. 1978? Nejlevnější by bylo nakoupit Taury, ale co je to platné, když k tomu nejsou vozy. Většina jich je stále na 140.
Něco na tom bude...
Luky napsal:konstrukční rychlost Peršana je 154 km/h...