Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A to je bohužel velká škoda. Kdyby toto MSTS uměl, tak by to bylo zase hodně blíže realitě.Kebarko napsal:Nedá sa to. Svetelný kužel môže mať iba lokomotíva hráča. Dokonca aj lokomotiva, ktorá má nadefinovaný svetelný kužel a je použítá v trafficu tak nič neosvetluje.
Rocker napsal:Aký je vlastne rozdiel medzi písmenami B a Z ?
Klávesy = a ´ (vlevo vedle Backspace)Rocker napsal:Tak už len prísť na to ako navodiť v Editore nocAj tak ďakujem za pomoc chlapi
Miran napsal:Když už se bavíte o světelných kuželech u lamp, nenapadlo ještě někoho (nejlépe autora lamp) je spojit s modelem příslušné lampy? Mohlo by se ušetřit spousta objektů na čtverec, a moho by se to použít i v tratích kde nejsou tyto kužely použity (např BP) pouhou výměnou modelů lamp. Nebo tomu něco brání?
Já to řeším tak, že při stavbě trati mám v denních texturách noční žlutou "placku", no a až jsem hotov, tak tu žlutou texturu prohodím za průhlednou.Rocker napsal:Tak už len prísť na to ako navodiť v Editore nocAj tak ďakujem za pomoc chlapi
Lamp máme více druhů a další komplikace je v tom, že terén, který lampa osvětluje nemusí být (a často není) vodorovný.Mates napsal:Autora lampy neznám .......