Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
S křížkem po funuse. Tenkrát jsme to před lety fotili s Deteriem, když jsme dělali cyklovýlet. Také jsem se divil, proč už jsi to dávno nenafotil, když to máš přes dvorekheme napsal:Lubomir - Neuvěřitelné!!! Stále platí, pokud budete chtít nějaké fotky, ozvěte se! Brány TV sice nejsou identické, ale pokud budete mít chuť, lecos mohu zařídit alespoň fotkami.
Zbyněk Šemora napsal:Michal bude mít určitě radost, že téměř po roce jsem na Blatově osadil stahovačky do ranžíru.![]()
Málo ? Tam jich je jak nas****chPavlík napsal:Zbyňku, budeš taky doplňovat sklonovníky? Na 010 jich je velmi málo a jsou jen u jedné koleje.
Zbyněk Šemora napsal:Ale co mě překvapilo, Xtrack kolejivo nemá nic o poloměru mezi 250 a 500r. Nějakých 350 až 400r by se moc hodilo.
Zbyněk Šemora napsal:Ale co mě překvapilo, Xtrack kolejivo nemá nic o poloměru mezi 250 a 500r. Nějakých 350 až 400r by se moc hodilo. To je na všechny tratě, kde se jezdí kolem 70 km/h. Stačí dvoukolejka. Jednokolejný díl si tvaruji z DK. Jak na tohle mohli tvůrci zapomenout. To je nejrozšířenější poloměr na dráze.