Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zbyněk Šemora napsal:tak budu jen doufat, že na 4. pokus se mi jej podaří vyřešit konečně správně.![]()
Už budu moci klidně spátZbyněk Šemora napsal:Netsocka bude mít určitě radost, že kolejiště v Kolíně bude konečně trochu úhledné.

Však tyto rekonstrukce jsou moje mauturita.Stavitelxx napsal:Když vidím tu směs pravítek, tak mi to připomíná moje domácí úkoly na průmyslovce![]()
Moje maturita bude doufám dříve. Počítám tak léto nebo září. Naštěstí si termín určím sám, "až se vše naučím".Luky napsal:No to je teda pěkně těžká maturita,
kdy maturujete? Podle mě příští rok, je to těžký obor. Pokud to úspěšně zvládnete, tak přijímačky na VŠ Břeclav - Přerov už musí být hračka. Držím palce.
Zbyněk Šemora napsal(a): tak budu jen doufat, že na 4. pokus se mi jej podaří vyřešit konečně správně. Big Grin
Čouda:
Tak u toho stavění nesmíš pořád popíjet to víno ze sklepa....

Zbyněk Šemora napsal:Jestli někdo můžete, foťte bloky pražských ulic a modelujte kulisy. Pozadí, jako pražský hrad z železničního mostu viditelný, stačí jen obrovská panoramatická plocha. Budovy blízko trati stačí zjednodušeniny jako bloky ulic s polygony jen z pohledu od kolejí, tedy z druhé strany může být tento blok děravý.