Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Chtěl bych dotaz do pléna: Nearchivujete si někdo aktualizace BP číslo 81 a 82 a jste ochotni je poskytnout? Mám DVD BP 80 a byl jsem nucen přeinstalovat celý msts a znovu nainstalovat všechny tratě. Děkuji za případnou ochotu.
Miran napsal:Já mám také všechny aktualizace snad od BP 10...
Zbyněk Šemora napsal:Také by Vás neubylo, kdyby jste si aktuální DVD normálně objednali.
A když už, tak si obchody s mými aktualizacemi dělejte soukromě a ne burza v mém vlákně.![]()
Miran napsal:Zdravím............ napsal:Zdravim,
mam trat BP81 od p. Semoru. po preinstalovani systemu som s hrozou zistil ze mi chyba aktualizacia BP82. Pisal si vo vlakne ze ju mas. Mohol by si ju poskytnut?
vdaka za odpoved a pripadnu ochotu![]()
Poskytl bych ji pouze s výslovným souhlasem autora trati, jinak ne. Striktně dodržuji ustanovení autora o aktualizacích. Jenom na okraj: To je tolik práce si ponechat všecny stažené aktualizace na svém disku, nebo si je vypálit někam na DVD?
Miran
Právě tomu se tak děje. I proto ta omezení. Začal s tím vlastně Pampalini s tím jeho návodem. Všichni hromadně začali stahovat všechny mé aktualizace až se několikrát odporoučel server, který na takový traffic nebyl stavěný. Hold vše si lidi pokazí sami.kaspy napsal:.....No otazne je ci to v konecnom dosledku nebude viest k uverejnovani trate na torrentoch alebo warez- forach.
Pawlik napsal:Hlavně Zbyňku, ono je to už takhle na hraně s tím, jak se místy míchá koridor a staré tratě a různě to časově nenavazuje.
Za to pochopitelně nemůžeš. Ale udělat do toho např. nový Kolín nebo Libeň - Běchovice, to už by byla těžká fikce.
Myslím, že je lepší, že trať se takto "časově zakonzervovala".