Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Brňáci možná,aktivitáři ne.Zbyňku prosím tě,jaký soubor čítá tvůj hlas při použití TAB v jiné trati.Někde jsem to kdysi našel,ale dnes už jsem mimo.Díky.Zbyněk Šemora napsal:...Brňáci budou mít doufám radost.
Určitě to bude horší, než si umíš představit. Ale jako velkému aktivitáři Ti co nejdříve pošlu pracovní aktualizace. To v době, až dokončím koleje a začnu rovnat krajinu a opravovat TV.poison napsal:...
Na tvé harakiri jsem připraven,tabulka s aktivitami pro BP se krásně zúží.![]()
Mohl bys mi prosím odpovědět?Jde mi o to,jaký soubor přepsat,aby byl tvůj hlas při použití TAB v jiné trati,kde je stále default.Díkypoison napsal:....Zbyňku prosím tě,jaký soubor čítá tvůj hlas při použití TAB v jiné trati.Někde jsem to kdysi našel,ale dnes už jsem mimo.Díky.
Díky,to bude ono.Miran napsal:To poison
Ani mi to nedalo 2 minuty hledání.....
Před budovou z ulice je nějaký přístavek s nápisem Praha - Vršovice. To už zbourali ? Tam bývala čekárna. Já už si podrobnosti nepamatuji. Většinou jsem sedával na lavičce na prvním peronu a tam si psával hlášenky a provozní záznamy.Pepa z Nuslí napsal:Tak to bude bomba a už se těším na nově předělaný úsekA další předělávky a hlavně moje srdeční záležitost, nádraží Praha-Vršovice. Mám dotaz, ty Vršovice jsou ještě s tím přístřeškem, co byl součástí nádražní budovy, nebo ne???
Ano.Zbyněk Šemora napsal:Před budovou z ulice je nějaký přístavek s nápisem Praha - Vršovice. To už zbourali ? Tam bývala čekárna.