Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Ale je. To je vysvěčení určitého stupně inteligence. Že mi k ničemu není v nové práci jsem poznal hned, jak jsem nastoupil na dráhu. Ruštinu jsem nepotřeboval, češtinu také ne, A trakční vozidla závislá a nezávislá, také k ničemu, protože co se provozu týkalo, všechno učení které jsem potřeboval bylo až v kurzech na dráze. (dopravní školení a školení o mašinách k zákonitým) Také když jsem nastoupil do dílen, tak vyučení měli větši vědomosti než jsem měl já jako absolvent střední školy.
Jinak to co nyní dělám já, tak to je spíš pro absolventy ekonomické průmyslovky. Jinak asi s železniční průmkou by mne jinde jako účetního asi nepřijali. Že tohle bez problémů zvládám včetně daňových přiznání je jen mé plus.

Ale píšu sem proto, stáhněte si znovu balík aktivit. Nějak se mi ztratila trasa test Lysá a test Praha. Neztratila se, ale já vstupní body pro volnou jízdu pro DVD přesunul do trati a tohle se tam zatoulalo spolu. Také jsem znovu vrátil vstupní body pro volnou jízdu. To se často hodí a nějak mi to nedošlo, že aktualizací se adresáře vygumují.

Hold dnes to bylo nějaké náročnější. :D

Zdravim, chtěl bych se zeptat na kdy se přibližně plánuje dokončení trati z Prahy do Benešova :)
Omlouvám se zda už to tu bylo někdy řešeno, patrně jsem to přehlídl :(

jednoduchá odpověď:
až vše nafilmuješ,nafotíš,vymodeluješ potřebné objekty, zašleš p.Šemorovi a tiše posedíš,až na to dojde čas a všechno to zpracuje

Jardis86 napsal:
Zdravim, chtěl bych se zeptat na kdy se přibližně plánuje dokončení trati z Prahy do Benešova :)
Omlouvám se zda už to tu bylo někdy řešeno, patrně jsem to přehlídl :(
Řeší se to, ale jak píše AlešB, teď se nafotilo, dokumentovalo a modelovalo z Týniště směr Letohrad a Motorák připravuje směr Beroun. Na Benešov bohužel nikdo nemodeluje a je to škoda. Byla to pěkná trať. A co se samotné Prahy týká, to je ostuda sama o sobě, že se odtud nenajde žádný fotograf, který by alespoň něco pořádně nafotil, když už nejsou modeláři :D
Ale i tak, den má jen 24 hodin. Časem snad budou alespoň koleje jak do Letohradu přes Doudleby, tak do Berouna, tak do Benešova, tak do Přerova a kde to mám ještě naplánováno.

Měl bych jen informovat, že už jen nerelaxuji, ale už stavím dál. Koleje jsou položeny od Kostelce po Potštejn. Zpočátku tato trať skoro až do doudleb vypadala, že se zde bude v budoucnu bude jezdit snad 200. Poloměry většinou 2000m až do Doudleb. Samozřejmě byly malé výjimky, hlavně v zakroucených stanicích. A dál už trať šplhá 11 promile nahoru v esíčkách 283 až 475R do Potštejna, kde jsou ještě mechanická návěstidla.
Jen jsem zvědav, jak se budu strefovat do Letohradu. Zatím to beru jako překvapení. Uvidíme.
Mám nějaké překlepy ve slohu. Omlouvám se, ale vařila mi voda na brambory, tak jsem v poklusu příspěvek bez kontroly odeslal :D

Naposled editoval moderátor:

K propojení do Letohradu mi chybí posledních 15 km.
20f984e451d059169733ce95b6696820.jpg

Zdravím,

tak přicházím s výsledkem. Jak jsem nedávno psal, že nemohu vyjet z Tišnova nahoru směrem na Dolní Loučky s vlakem o hmotnosti 1800t a třemi lokomotivami, tak jsem zjistil, že pokud pojedu s třemi stejnými lokomotivami, tak mohu. Tři Esa to zvládnou bravůrně i za deště. Problém je v tom, že kdysi dávno, když jsem zde ten problém nahlásil, testoval jsem jinou soupravu. Konkrétně to byly odpolední Budějovice, kde dost často jezdí na přípřeži Eso a vlaková je Laminátka. V MsTs s touto kombinací to vyjet nelze. Je to díky tomu rozdílným proudům u Esa a Laminátky. Když řídíte Eso, dáte výkon třeba 30%, tak na Laminátce vyběhnou proudy okamžitě do nadproudu - v MsTS do skluzu.

Píši to jen pro případ, kdyby to v budoucnu někoho zajímalo, jak to dopadlo....

Protože bylo z technických důvodů třeba vlákno archivovat a uzavřít, pokračujte v diskusi zde:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3084

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře