Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

To Tomas Lee
řečeno slovy klasika J.C. "Hledej, šmudlo!" ;);)

TomasLee: Stačí se podívat na Zbyňkovy stránky do novinek a nemusíš trpět a čekat...;)

Trpět kvůli úseku, který je bez okolní krajiny a obklopen stavebními metry ? :D
To je spíš jen odpověď na otázku, co bude následovat dalšího.
Ale jednoduché to zde nebude. Mám jen traťové podklady a strýčka Googleho, tak budu spoléhat na místních, že mi někdo natočí nějaká kvalitní videa. To co mám, tam nerozeznám, jestli jsou perony z kostek nebo z panelů a další detaily už vůbec. :D Ale je to lepší než nic, mám alespoň mlhavý nádech situace jak jsou řešené stanice, takže koleje pokládat mohu.

Zbyňku, škoda že ke kvalitnímu foťáku nemám přístup, že bych ti nafotil panorama Prahy, aby bylo na co koukat.Ale říkal jsi něco o kulisách Brna, co tím bylo myšleno?

Pepa z Nuslí: Na tento úkol není potřeba žádný fotoaparát od firmy Sinar ani Linhoff ani žádný jiný profi stroj za statisíce. I když, hodil by se.....

Zbyněk Šemora napsal:
...budu spoléhat na místních, že mi někdo natočí nějaká kvalitní videa.
Ty nemáš nic od Alcaponeho? Mám pocit, ale nejsem si tím zcela jist, že nějaká videa snad dělal, nebo si to pletu???

Pepa z Nuslí napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...budu spoléhat na místních, že mi někdo natočí nějaká kvalitní videa.
Ty nemáš nic od Alcaponeho? Mám pocit, ale nejsem si tím zcela jist, že nějaká videa snad dělal, nebo si to pletu???
Ma ode mě, ale ve špatném rozlišení. Zbyněk potřebuje HD a to nemam.

HD rozlišení si dělám v poslední době já, mě by určitě stačila i nějaká normální kvalita. Ale to co mám od Alcaponeho, to se musí vidět. Velikost je na celé DVD, což vzhedem k délce videa se dá udělat maximální DVD kvalita. Ale jak jsem napsal, to se musí vidět, to je snad umění natáhnout na tolik giga, když v té kvalitě by to vlezlo i na disketu :D
VHS kvalita je proti tomu co mám HD :D
Jó stavitel, ten tvrdý chleba má :D

Zbyněk Šemora napsal:
Jó stavitel, ten tvrdý chleba má :D
Ahoj.
Jo stavitel, kdyby si viděl, co na mne vybaflo, když jsem otevřel editor a chtěl opravit aktivitu R 1125.... :D:D No, pád už jsem vyřešil, odsunul jsem traffic a teď to nepadá, tedy textový soubor trf jsem dal bokem a trasy se budu snažit opravit jakoby v novým a pak to tam zkusím nakopírovat zpět, uvidím. Toto jsem ještě nedělal a takto aktivitu neopravoval.
Dan

Jo já zapomněl. Po Šemorově syndromu, jak říká Poison (když někde změním koleje). :D
"Aktivitář, ten tvrdý chleba má".
Přijeď do Blavy, ať to zapijem. A co kdyby jste tam přesunuli koncert. To by byla teprve slezina.
Nebo obráceně. Až bude někde Tvůj koncert, jako bokovka by se konala slezina. Pak by to mělo tu správnou šťávu.
PS.
Já blbec asi budu řešit problém v aktivitě Den blbec. (zítra si to projedu a uvidím)

Měl jsem problém v aktivitě Os 9409 Praha Mas - Kutná Hora od poisona,
někde už za půlkou trasy (u Nymburku?) se začlal podivně chovat opakovač,
pak zmizely koleje, vlak uskočil mimo ně, ale nevykolejil, nicméně byl roztrhaný (chyběly vozy ve světě),
návěstidlo přede mnou bylo bezdůvodně na stůj, pak jsem jel cca 200m souběžně
vpravo od kolejí a pak to naskočilo zase vše do normálu. Opět bez vykolejení.
Bohužel si nepamatuju, na kterém km přesně se to stalo.
Mám nějakou porušenou databázi, nebo se s tím setkal ještě někdo? Nebo je chyba už opravena?
Tuším, že to bylo na BP 85.01

sokola.petr napsal:
...Mám nějakou porušenou databázi, nebo se s tím setkal ještě někdo? Nebo je chyba už opravena?
Tuším, že to bylo na BP 85.01
Chybu na počítači u uživatele asi aktualizací neopravím :D

Zdravím všechny, mám otázečku. Po instalaci poslední aktualizace BP 85.03 mě nejde spustit aktivita HK-Velký Osek. Provedl jsem něco špatně? Děkuji za odpověď R.

Čestný pionýrský, že od aktualizace 85.02 jsem se na tento úsek v editoru tratě ani nepodíval, natož, abych tam cokoli měnil.
Nejde spustit aktivita nebo load uložené pozice ? Tipoval bych to druhé a to má logiku a je to něco jako zákon. Stačí v editoru otočit patníkem, uložit a všechny saves jsou od té doby k ničemu.

Hezký den, právě mě nejde spustit jako nová aktivita. Spustím, probíhá načítání do vyrovnávací paměti...pak nastavení simulátoru a u toho to zůstane chvíli trčet a poté bez jakékoliv hlášky msts spadne. V BP 85.02 jsem s tím neměl problém. Tak opravdu nevím kde dělám chybu. 85.03 jsem nainstaloval stejným způsobem jako předchozí akt.

A ostatní aktivity jedou? Ono stačí mít jedinou porušenou trasu a je průšvih taky.

Ano, ostatní aktivity (topírna noc, den blbec, vysočina) se spustí bez problémů. Jen HK - Velký Osek spadne.

RenierX napsal:
Ano, ostatní aktivity (topírna noc, den blbec, vysočina) se spustí bez problémů. Jen HK - Velký Osek spadne.
A zkus ho otevřít v AE co ti provede. Pokud se spustí, tak je chyba někde u tebe.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře